reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nanu - bardzo się cieszę, że takie dobre wieści :))

Gatto - gratuluję Gattinki :)

Powiem Wam dziewczyny, że u mnie ostatnio coś gorzej. Do tej pory koncentrowałam się głównie na tym, żeby zrobić wszystkie badania i jak najszybciej zacząć starania, a im bliżej tego terminu, tym bardziej się boję..

Zapominajka,Nanu i Gatto gratuluje udanych wizyt..Niech dobre wiadomosci nas nie opuszczaja!!!
A i widze mamy nowe zafasolkowane kobietki.Super gratuluje.Coraz wiecej nas.Oby tak dalej!!!
Dla staraczek powodzenia!!!

A ja dzisiaj dzien wolny mialam i zrobilam sobie wypad do miasta.Wrocilam zmeczona z nowymi butkami,i sukienka na chrzciny.Niestety nie bylo tego co chcialam wiec musialam brac to co bylo.Karti na chrzciny juz mam,tylko teraz potrzebuje pomyslu co oprocz pieniedzy jeszcze dolozyc i ladnie zapakowac zeby jakos fajnie wygladalo.Moze macie jakis pomysl?

czesc dziewczynki :)

Karo to zalezy czy jestes chrzestna czy tylko gosciem ;-) moj mlody dostal pieniazka i moglam sama dobrac co malemu w danym momencie potrzeba...za nic nie przyjmowalam zabawek z dzwiekami, bo doprowadzaly mnie do szalu puszczane setki razy w ciagu godziny. Wiem ze moze sie to wydawac troche dziwne, ale jednak jest mnustwo fajnych zabawek ktore rodzica nie doprowadzaja do furii ;-) i ja np gdy ide w odwiedziny kupuje zabawki bezdzwiekowe ;-).
Mala Ksiezniczka ma zaraz urodzinki (22.10) wiem, ze boi sie panicznie stetoskopu wiec kupilismy jej zestaw malego lekarza ;-) zeby sie oswoila z tym :-), a ze sama wczoraj wybierala ktory jej sie najbardziej podoba no i trzeba bylo go zapakowac i schowac a wiecie jak juz sie dziecku cos pokaze i zabierze co moze sie dziac ewentualnie... kupilismy plasteline w balonie z namalowana buzka i ona byla zadowolona, a my uniknelismy krzyku, placzu itp.
Karo najlepiej o dodatek do kasy zapytac rodzicow ;-)

Nanu rewelacyjne wiesci bardzo sie ciesze i gratuluje z calego serduszka :-) dbaj o Was jak tylko sie da i unikaj stresu ;-) za rok bedziesz poddenerwowana na tyle, ze mozesz spokojnie sie azjatom odplacic, ale teraz daj im te satysfakcje ze wygrywaja bitwe ;-)

Nanuliko świetne wieści!!!

Ale zimno za oknem brrr u nas mrozik o poranku zaliczony, nieźle zmarzłam w drodze do przedszkola i wygłodniałam.:-)

Karo ja jutro ide na chrzciny do Franusia, synka mojej siostry, nie jestesmy chrzestnymi więc ja nie daję kasy. Kupiłam świetne zestawy ubranek naprawdę fajnej jakości plus pamiatka chrztu i tyle. Różnie bywa jedni kupuja zabawkę inni np mate taką edukacyjna ala kocyczek. Można tez coś związanego z wiara to zalezy od rodziców i pieniedzy które możesz na prezent przeznaczyć.:tak:

milego dzionka

reklama
Do góry