reklama
zaradna_żona
Początkująca w BB
Do gina idę jutro (o ile bez zapisu mnie przyjmie) to się go wypytam, bo @ znowu mi się spóźnia już 7 dni... Oczywiście objawy ciążowe mam, a jakże, bo ja w zwykłym PMS zawsze się ciąży doszukuję
Obawiam się, że rozregulowany cykl znowu wskazuje u mnie cysty na jajnikach. Pewnie podczas @ się wchłoneła i dlatego na usg jej nie było widać. A jak mi się uda przed @ to może gin ją wykryje.
Nie orientujecie się może czy preparaty białkowe dla kulturystów są szkodliwe dla plemników? Bo mój mąż po ślubie przytył 10 kg i teraz ma obsesję na punkcie ich zrzucania. Tłuszczyku się pozbył, ale to mu nie wystarcza bo chce wyglądać jak "paker"... Te chłopy... Ja uważam, że napewno to zdrowe nie jest i ma jeść więcej białka w naturalnej postaci (jajka, twarożek, chude mięsko) ale ten dalej swoje...:/
Obawiam się, że rozregulowany cykl znowu wskazuje u mnie cysty na jajnikach. Pewnie podczas @ się wchłoneła i dlatego na usg jej nie było widać. A jak mi się uda przed @ to może gin ją wykryje.
Nie orientujecie się może czy preparaty białkowe dla kulturystów są szkodliwe dla plemników? Bo mój mąż po ślubie przytył 10 kg i teraz ma obsesję na punkcie ich zrzucania. Tłuszczyku się pozbył, ale to mu nie wystarcza bo chce wyglądać jak "paker"... Te chłopy... Ja uważam, że napewno to zdrowe nie jest i ma jeść więcej białka w naturalnej postaci (jajka, twarożek, chude mięsko) ale ten dalej swoje...:/
a dziękuję, że pytasz... yyy no teraz to czuję, że jestem w ciąży, najchętniej już bym się rozpakowała a tu jeszcze miesiąc...
A jak nastawienie do porodu???
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
laski wpadlam sie tylko przywitac i spadam do taty do szpitala lezy z złamana noga w spitalu złamanie otwarte z przemieszczeniem i go kuna woza od kilku dni od szpitala do szpitala pogieo ich ale dzis w koncu ma miec zabieg
u mnie juz 3dc dzis
pyscku witaj w klubie tule
sun &&&
u mnie juz 3dc dzis
pyscku witaj w klubie tule
sun &&&
reklama
miq
Fanka BB :)
sun wiem, że na temat znieczulenia są różne opinie i takie tam i nie czytałam nic na ten temat, żeby niepotrzebnie nie panikować, jeżeli na prawdę nie będę w stanie wytrzymać z bólu to nie odmówię, ale wolałabym urodzić bez znieczulenia
kwiatuszku &&&&&&&&&&&&&& za tatę
kwiatuszku &&&&&&&&&&&&&& za tatę
Podziel się: