Olcia tak, ale przez to ze galeria jest zabezpieczona to po wpisaniu w google "dziecko, niemowle" itp nie będzie wyszukiwać zdjęć naszych dzieci, dwa tak jak Atan napisała hasło zmieniam w ciagu minuty, tu usunąć zdjęcia jest ciężej... trzy - tam usuwam konto jednym kliknięciem i wszytko znika z internetu... tu kiedy usuniesz konto zdjęcia i posty zostają. Po czwarte... jeśli ktoś będzie w necie szukał zdjęć dzieci itp. zapewne wykorzysta te niezabezpieczone a nie bedzie przedzierał się przez 7 000 postów poszukując hasła...
Ja swoje zdjęcia "schowałam" bo chce je później łatwo i szybko usunąć kiedy zrezygnuję z bycia na forum. Nie chce żeby później znajomi Konrada wyszukiwali na forach jego zdjęć z dzieciństwa...
Atan nie, ty jedna odniosłaś się do moich postów :* dziękuję :* Już od paru dni widzę ze mimo iż staram się zawsze wszystkim odpisywać... produkuję eseje na pół strony żeby nikogo nie pominąć, to i tak gdzieś tam cora częściej zostaje niezauważona...
Wcześniej wkurzałam się na dziewczyny ze "się fo****ą" za nie odpisywanie im... ale teraz i mi jest przykro :-(
A co do Amelki, to wiesz... każde dziecko rozwija się według swojego własnego rytmu, Konrad od Amelki nie ejst tak naprawdę starszy o miesiąc... bo on się urodził troszkę za wcześnie... Akurat na wstawanie nie patrz... bo Konrad po prostu jest silny, ale jeszcze nie powinien robić i ja go nie stawiam bo mu nóżki pokrzywie... tylko do zdjęcia pozwoliłam mu chwile postać. Mnie tylko martwi to ze Amelcia nie trzyma główki... mój już wieku 2-3 miesięcy trzymał głowę na tyle pewnie ze w ogóle jej nie podtrzymywałam... Mała może mieć po prostu słabe napięcie w mięśniach szyjki - nic poważnego, to żadna choroba, ale to się ćwiczy z maluchem.
ALbo po prostu Amelka to leniuszek i przydałoby się ją troszkę zmobilizować do ćwiczeń :-)