reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku patrzyłam wykres! :tak: Tempka jeszcze nie spadła poniżej lini niższych temperatur!! Tak więc trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Atan tak na zdjęciach to ten wózek nie głupio wygląda! :tak: Zdecydujesz jak zobaczysz na żywo! :-)

Ael super ta spacerówka!! :-) Będe musiał o takiej pomyśleć...

Eh... a małego bolą zęby... biedaczek... długo zasnąć nie mógł i tak płakał zanim żel zaczął działać... Idę teraz sałatkę krabową zrobić póki on śpi...

Dodałam jeszcze kilka zdjeć w albumie z sygnatury! :-D

Dobiłyśmy właśnie 7 000 stron!!!!!!

reklama
Ael a ta spacerówka nie jest cięzka? Bo jest bardzo podobna do mojej z tako. Do tego ma pompowane koła co sprawia że do najlżejszych nie należy. a tak wizualnie to super jest. Fajna bo dobrze zabudowana. Ja szukam właśnie tak zabudowanej ale zgrabnej i jednocześnie lekkiej, żeby miała zwrotne koła, nie trzeszczała, rozkładała się na płasko ( całkowicie a nie jak większośc do 40 stopni) no i może była parasolką no i oczywiście była niedroga.. ehhzz chyba taka nie istnieje

Doberek:)
Zaglądam zobaczyć czy są jakieś dobre wieści:) W tamtym roku maj był bardzo szczesliwy i wiele z nas zawasolkowało. Mam nadzieję że i wtym będzie szczęśliwy.

iwasku chwilowo brak wieści chyba dobrych o fasolkach nowych

z mniej dobrych dziś katowałam się glukozą a feeeeeee ;-)

ael fajowa ta spacerówka :-) ja to dla Małgosi już na wiosnę chyba dopiero jakąś kupię

Ostatnia edycja:
Dzień doberek!! Co tam?

My dziś byliśmy na spacerku w chuście! Mały długo wszystko obserwował z zainteresowaniem ale w końcu poległ na polu bitwy i zasnął już po 1/3 spaceru...
Poza tym dziś wielkie szykowanie bo jutro na to wesele idziemy! Mam coraz bardziej stresa w związku z zostawieniem Bartka... :confused2:

Jak tak czytam, jak każda z Was zamierza się do kupienia spacerówki nowej to cieszę się, że wybrałam taki wózek jaki wybrałam! Mały, zgrabny i lekki stelarz ale duże siedzisko w kondoli i Bartuś siedzi sobie jak król! A raczej póki co leży... ja mam zamiar kupić taką zwykłą spacerówkę najprędzej na wiosnę 2014 roku...

Ostatnia edycja:
reklama
ael ladna spacerowka ale droga jak dla mnie zobacyzmy w poniedzialek jak bedzie wygladac ;-) na zywo bo na zdjeciach strasznie mi sie podoba ;-)

a my pojechali pozyczyc od babci pieniadze i zostalismy na noc juro wracam do siebie niunia o 21 padla i spi w swoim nowym uzywanym lozeczku nie odmalowanym ale umytym ;-) i sama skrecilam ;-) a odwiedzila nas dzisiaj matka chrzestna i kupila zabawke od 6 miesiecy fischera praisa
images
a teraz ide do niuni bo siedze u siostry wbiurze bo u mnie w domu cos net ledwo co chodzi wiec milej nocy ;-) jutro w domku dam zdjecia lozeczka ;-)

Do góry