reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan, ja jak dziewczyny uważam, że Amelka za mała na spacerówkę, przecież sama ledwo się trzyma. Ok, można na zapas kupić, ale zastanów się nad lżejszą. Bo 11 kg to bardzo dużo. Ja mama Baby Design Trip i on waży 8 kg. I to czasem jest sporo. Weź pod uwagę, że dziecko tyje i nie będzie coraz lżej, a nie wszędzie są podjazdy.

Fasoleczko, jak możecie, spróbuj bobotic, ratuje życie :) albo espumisan :)

reklama
hwej dziewczynki ja na chwilkę, bo czekam na odwiedziny kolezanki z półroczną córcią, także musze chałupę ogarnąć.

fifka:
gratulacje dla Konradka niech mu ząbki zdrowe i białe rosną :-)

fasoklka
: wspołczuję ,u nas na razie nie ma kolek ale nie chce zapeszać,

atan: ja mam spacerówkę w komplecie wózek 3w1 ale sama sie zastanawiam czy jak mała nie wyrośnie z gondoli to nie sprzedać i kupić lekkiej spacerówki, bo ta moja to czołg wszędzie przejedzie ale waga jej mnie przerasta a z dzieckiem to juz całkiem kolos

pyscek;
cześć kobietko

sil:
co tam u ciebie ?

koleznka z pracy udziela sie na innym forum, cos maluch.pl i właśnie niedawno była na zlocie, ale tam organizuje im właściciel strony, maja warsztaty, i w ogóle jakas fajna imprezka, juz chyba 3 rok jeździ

Fajny taki zlot :)

Dziś na budowę jadę, czekam tylko, aż Mała się obudzi, nakarmię ją po 13 i w drogę :) A tak poza tym to stara bieda ;)

No a my jesteśmy już po lekarzu :tak: malutki ma troszkę gardełko czerwonawe ale nie wymaga to leczenia. Lekarka powiedziała ze witamina C na wzmocnienie wystarczy :-) a poza tym to okaz zdrowia! Ślicznie się rozwija i jest bardzo silny :-D

No i pokażę wam co mój syn wyczynia... -> zdjęcia w sygnaturze! Hasło - mój nick :tak:

Taki siłacz z niego.... ale to tylko tak do zdjęcia :sorry2:

Lam noooo oj mi też marzy się taki zlot... tak bym chciała was zobaczyć na zywo!

Kwiatuszku witam!!

Pyscek
i jak tempka??

Ostatnia edycja:
fifka zadziwil mnie konrad boze jak te dzieci silne szybko ;-) zdolniacha ;-) w poniedzialek obejrzymy i stwierdzimy czy kupowac czy nie bo wiadomo na zdjeciach wszystko ladnie pieknie a na zywo moze mi sie nie spodobac a ten wozekma gondole wkladana miekka tka wkladka dla niemowlaka ze odrrazu z niunia moge nim jezdzic a nie w samej spacerowce na tym zdjeciu widac gondole
44361247_6_644x461_mocna-spacerowka-z-wkladem-dla-niemowlaka-6.jpg

reklama
Normalnie tak wciągnęłam się w parę grup na fb, że was zaniedbałam!

Pyscku kciuuuuuki&&&&&&&&&&&, zostanę ciocią!!!!

Amalfi ja czułam ja normalnie czułam!!!!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!! Normalnie rok weteranek, czyżbym przepowiedziała w życzeniach noworocznych??? :-D

Atanku my chcemy kupić taką spacerówkę

mikrus_speed_6.jpg

Do góry