reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Olciu rośnie pięknie rozwija się nie widać już że to wcześniak w galerii mam porównanie jak miała 2 tyg i była w inkubatorze a jak ma teraz 2 mce :-) czasem dokucza jej brzuszek to jest marudna i płacze ale nie mogę narzekać nawet się wysypiam a nawet jak nie to małż wtedy wstaje do niej i karmi ją a ja śpię :tak:

ael takie pytanie neurolog to po skończeniu 3 mca czy teraz już jak skończyła dwa i zaczęła trzeci?

Faktycznie jest różnica i to ogromna :) Takie pucki nawet dostała nie ?? :)

Silmiriel: Tutaj masz linka do sukni: Salony Sarah
Dokładnie taka sama, tylko cała biała:-)

Ooollcciiaaa: Dziękuję za fluidki, na pewno się przydadzą:tak: Staranka rozpoczynamy zaraz po ślubie, więc za niecałe 2 miesiące:-)

A jeśli chodzi o ślub, to naprawdę mnie pocieszyłyście dziewczyny:laugh2: Od razu jest mi lepiej i jakoś tak mniej się denerwuję:tak:

Nie dziękuj tylko łap :) ~~~

A ja mam pytanie do bardziej doświadczonych wiem że to było wałkowane tyle razy ale nie zapamiętałam ... :p jak jestem w 7 tyg i 3 dniu czyli że już idzie mi 8 tydzień tak ??

reklama
olcia: ja nie mie jak to sie dokładnie liczy, choc tz parę razy pytaam :-) ale jak szłam do gina i mówił który tydzien to zgadało mi sie na suwaczku, czyli masz 7 tydzien i tyle

Olcia dla lekarza liczą się skończone tygodnie czyli jesteś w 7mym. Ma już pucki i takie fajne pulchniutkie rączki i nóżki :-)

mijenka pochwalę się ubrankami jutro najwcześniej jak wyschną i wyprasuję

Pati fajna ta kiecka:tak:
jak pamiętam to zaczęły mi drżeć kolana dopiero przed wejściem do kościoła:-D

lamia nie ma czego, też w końcu pojedziecie:tak::-D

oooolcia gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz załącznik 472852Zobacz załącznik 472853

a teraz spi tak sie kibicowaniem zmeczyla

pati sliczna suknia a ja wogle sie nie stresowalam ;-) bylo blisko do lez ale dalam rade ;-)

lamiav na poczatku w 1 chuscie tak 5 minut wytrzymala i juz jej sie nie podobalo 2 raz to tylko3minuty wymiennilam na wieksza bo byla za krotka na moj rozmiar osoby i super dzis jej sie podobalo az spala w niej ;-)

Ostatnia edycja:
Necia to już musisz ustalić z pediatrą. Małgosia jest wcześniakiem a nie do końca wiem kiedy takie dzieciaki idą na wizytę do neurologa.
A co do huśtawki, naprawiliśmy ją by nóżki gładko się rozkładały i było wszystko ok, facet dziś do nas, że ona jest popsuta, a przez 3 miesiąca u nas było wszystko ok....

Eve tak jak pisałam zawartość alkoholu w karmi równa się jednemu łyku normalnego piwa. Jak wypijesz raz na jakiś czas to nic się nie stanie. :tak: Ja co prawda nie piłam bo nie odczuwałam takej potrzeby... za to teraz piję dość sporo teraz kiedy karmie małego, bo Karmi dobrze wpływa na laktację :-)

Mijenka pewnie ze trzeba!! Mi też się taki wyjazd marzy... no ale jeszcze nie teraz :-p

Sil
z reguły na tych pocztach siedzą osoby niezbyt miłe... i w większości mam czasem wrażenie że za kare tam pracują... podobnie w urzędach - nie wszędzie, ale w większości...

Olcia
Jaka fajna dzidzia! :-D Na początku nie widziałam, ale jak tak się przyjrzeć to widać :tak: Jeszcze raz gratuluję!!!!! Będziemy miały dzieciaki dokładnie rok po sobie :-)
I tak! Idzie ci 8 tydzień a 7 już skończyłaś :tak:

Ael
taaa!!! Gooool!!!!! :-D:-D:-D:-D

Atan super Amelcia wygląda!! Mój Konrad śpi na meczu :-D Oglądał oglądał i padł....

Ide dalej mecz oglądać! Niby nie przepadam za piłka nożną ale Euro trzeba oglądać!! :-D Tak z mężem piszczymy ze boje się ze małego obudzę bo śpi w łóżeczku :-p

a czemu ja nic niewiem o wizycie u neurologa ?? musi byc i wogle ?? bo ja nic niewiem 18 idziemy do pediatry i szczepienie a jutro mamy kontrolne usg bioderek a 20 idziemy do dermatologa nareszcie chrostki schodza ;-) i to pod szyjka to byly chrostki jak by ktos pytal bo mysleliscie ze to odparzenie a to chrostki...sie zaognily nie lubia wody i ciepla..

fifka moj maz pracuje dzisiaj do 22 kucharz..

Ostatnia edycja:
reklama
lam, atan z tego co wiem obowiązkowe

ael mamy napisane że w 3 mcu tylko się zastanawiam czy jak już skończy czy już powinniśmy

fifka no nie wszystkie panie :-p moja mama ma agencję pocztową a sympatyczna kobieta :-p

Do góry