reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael współczuję przeżyć ;***

Fifka nooo trza korzystać póki dzieci nie ma:-D tym bardziej, że odkąd się poznaliśmy (jakieś 5 lat) nigdy nie byliśmy na żadnej wycieczce:sorry:

Eve1911: Dokładniej to jestem z okolic Gliwic, a raczej byłam, bo obecnie mieszkam z moim J niedaleko Rybnika:-) I dziękuję za miłe przywitanie :) A co do ślubu, to właśnie obawiam się, że też będę cała zapłakana... Ogólnie jestem bardzo emocjonalną osobą, więc podejrzewam, że w takiej chwili na pewno nie dam rady powstrzymać płaczu. Na szczęście później będę mogła odpocząć:-) A ty skąd jesteś? Pozdrawiam i gratuluję fasolki:laugh2:

Ja jestem z Zabrza, ale dopiero od troszkę ponad miesiąca. Ze Śląska też jest Magdalena :) poleciła mi sporo fajnych lekarzy, więc czasem naprawdę warto zapytać. No i dziękuję za gratulacje! ;*

Ael współczuję przeżyć, ale tak jak Kawiatuszek napisała. Matołów na allegro nie brakuje :wściekła/y:

Nalaa prześliczny Aleksander! Buziaki od cioci ;**

a co do karmi... naprawdę można pić bez ryzyka? Ja na razie i tak nie zamierzam z powodu leków i nie wiem czy w ogóle bym piła, ale pytam z ciekawości. W końcu jakiś tam procent ma w sobie. Mały, bo mały, ale jest.

I jeszcze muszę się pochwalić! Z początkującej zmieniłam się na WDROŻONĄ! Cóż za radość :D

Ostatnia edycja:
Eve: Właśnie dlatego się cieszę, że są tutaj osoby ze śląska:-) Możemy się powymieniać wrażeniami dotyczącymi lekarzy, doradzić jedna drugiej...

Ael: Tak jak mówią dziewczyny, czasem na allegro znajdują się takie indywidua, że aż ręce same opadają i brakuje słów. Dlatego nie przejmuj się:-)

Mijenka: Ach, jak ja bym chciała się gdzieś wybrać, odpocząć sobie trochę... A tu nie ma kiedy:no: Sesja za pasem, później przygotowania do ślubu i tak non stop coś:-(

Ostatnia edycja:
dzień dobryyy :)
nie nadrobię was nie ma szans jeśli mogę prosić o jakieś streszczenie to będę wdzięczna
my już powróciliśmy od moich rodziców :-) ależ mieli niespodziankę :-) i Małgosia znów ciuszki dostała :-)

widzę że mamy nową koleżankę witam serdecznie :-)

Elloł laseczki

Mijenka :) ale się cieszę, że widzę Twoje literki :-D:-D:-D

Ale mnie zeźliła pani na poczcie. przed nosem mi zamknęła drzwi... nosz...

eve o ile dobrze pamiętam karmi jak i lech zero ma 0,5% alkoholu czyli tyle co nic;-) ale dla pewności zapytaj lekarza:tak:

pati jak pisałam wcześniej, dopiero 1szy raz od poznania się jedziemy gdzieś razem na dłużej:-D a ja jako ja to hoho... jakieś 8 lat już będzie jak nigdzie nie wyjeżdżałam:szok:

sil a dziękuję:-D

Hej :) nie odzywałam się żeby nie stresować siebie i dzidzi :)

Dzisiaj byłam na usg i ............ :) serduszko bije 140 razy na minute, dzidzia jest zdrowa :)

Zrobiłam suwaczek :) Termin porodu na 21 stycznia 2013 :)
Zdjecie0074.jpg

Proszę o streszczenie tego co się działo jak mnie nie było :>

reklama
Do góry