reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael współczuję przeżyć ;***

Fifka nooo trza korzystać póki dzieci nie ma:-D tym bardziej, że odkąd się poznaliśmy (jakieś 5 lat) nigdy nie byliśmy na żadnej wycieczce:sorry:

Eve1911: Dokładniej to jestem z okolic Gliwic, a raczej byłam, bo obecnie mieszkam z moim J niedaleko Rybnika:-) I dziękuję za miłe przywitanie :) A co do ślubu, to właśnie obawiam się, że też będę cała zapłakana... Ogólnie jestem bardzo emocjonalną osobą, więc podejrzewam, że w takiej chwili na pewno nie dam rady powstrzymać płaczu. Na szczęście później będę mogła odpocząć:-) A ty skąd jesteś? Pozdrawiam i gratuluję fasolki:laugh2:

Ja jestem z Zabrza, ale dopiero od troszkę ponad miesiąca. Ze Śląska też jest Magdalena :) poleciła mi sporo fajnych lekarzy, więc czasem naprawdę warto zapytać. No i dziękuję za gratulacje! ;*

Ael współczuję przeżyć, ale tak jak Kawiatuszek napisała. Matołów na allegro nie brakuje :wściekła/y:

Nalaa prześliczny Aleksander! Buziaki od cioci ;**

a co do karmi... naprawdę można pić bez ryzyka? Ja na razie i tak nie zamierzam z powodu leków i nie wiem czy w ogóle bym piła, ale pytam z ciekawości. W końcu jakiś tam procent ma w sobie. Mały, bo mały, ale jest.

I jeszcze muszę się pochwalić! Z początkującej zmieniłam się na WDROŻONĄ! Cóż za radość :D

Ostatnia edycja:
Eve: Właśnie dlatego się cieszę, że są tutaj osoby ze śląska:-) Możemy się powymieniać wrażeniami dotyczącymi lekarzy, doradzić jedna drugiej...

Ael: Tak jak mówią dziewczyny, czasem na allegro znajdują się takie indywidua, że aż ręce same opadają i brakuje słów. Dlatego nie przejmuj się:-)

Mijenka: Ach, jak ja bym chciała się gdzieś wybrać, odpocząć sobie trochę... A tu nie ma kiedy:no: Sesja za pasem, później przygotowania do ślubu i tak non stop coś:-(

Ostatnia edycja:
dzień dobryyy :)
nie nadrobię was nie ma szans jeśli mogę prosić o jakieś streszczenie to będę wdzięczna
my już powróciliśmy od moich rodziców :-) ależ mieli niespodziankę :-) i Małgosia znów ciuszki dostała :-)

widzę że mamy nową koleżankę witam serdecznie :-)

Elloł laseczki

Mijenka :) ale się cieszę, że widzę Twoje literki :-D:-D:-D

Ale mnie zeźliła pani na poczcie. przed nosem mi zamknęła drzwi... nosz...

eve o ile dobrze pamiętam karmi jak i lech zero ma 0,5% alkoholu czyli tyle co nic;-) ale dla pewności zapytaj lekarza:tak:

pati jak pisałam wcześniej, dopiero 1szy raz od poznania się jedziemy gdzieś razem na dłużej:-D a ja jako ja to hoho... jakieś 8 lat już będzie jak nigdzie nie wyjeżdżałam:szok:

sil a dziękuję:-D

Hej :) nie odzywałam się żeby nie stresować siebie i dzidzi :)

Dzisiaj byłam na usg i ............ :) serduszko bije 140 razy na minute, dzidzia jest zdrowa :)

Zrobiłam suwaczek :) Termin porodu na 21 stycznia 2013 :)
Zdjecie0074.jpg

Proszę o streszczenie tego co się działo jak mnie nie było :>

reklama
Do góry