reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan bo ty nie masz wcześniaka... do neurologa, okulisty itp idzie się ze wcześniakiem.... Dzieci w terminie maja tylko USG bioderek z tych dodatkowych.

Necia napisałam przecież ze nie wszystkie :-D Ja myślę ze w 3 miesiącu czyli bliżej skończonego 3 miesiąca.

Ostatnia edycja:
reklama
necia czyli pediata ma mi dac skierowanie czy jak ??bo my ju mamy 3 miesiac i zblizamy sie do 4 wiec nic nie mowie...

dzieki fifka bo juz sie zaczynalam zastanawiac czy napewno nie zmienic pediatry...

Olcia: Cały czas łapię:-) Nie umiem się wprost doczekać rozpoczęcia staranek:tak: I oczywiście zobaczenia dwóch różowiutkich kreseczek:laugh2:

Mijenka: Dziękuję;-) Długo się zastanawiałam nad odpowiednią, ale ta od razu mi wpadła w oko.

Tak ogólnie to teraz jest tylko odrobinę stresu... Ale w dzień ślubu to ja chyba padnę na zawał!:tak: Od małego jest ze mnie straszna panikara, więc potrafię sobie wyobrazić jak to będzie wyglądać:-D

COOOOOO ZAAAA UUUUUJ Z TEGO SĘDZIEGOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Necia, to jak młoda skończy 3 miesiące to wtedy do neurologa.

Jak któraś nie widziała na FB, znajdźcie co takiego jest nie tak na zdjęciu :-D
526100_457348940961463_371820201_n.jpg

Atan nie ma za co! :-D

Ja się o to "otarłm" bo Konrad jest na pograniczu terminowym... ale na szczęście nie muszę tyle po lekarzach biegać :-D

Necia nie... tylko dzieci urodzone przed terminem maja taki obowiązek...

Ael
body na lewą strone? XD

Fifka ciesz się bo naprawdę teraz nasczeka w ciągu 3-4 tygodni okulista, szczepienie na gruźlicę, usg bioderek, szczepienie 2 dawka hexy, neurolog

Ael cóż toooo :szok:

Fifciu body jest na dobrej stronie, metka sobie wyszła :p

Najgorsze, że zanim przygotowałam wszystko do zmiany pampersa, ta plama była 3 razy większa. Weszłam na balkon bo jakieś chmury a mały siedział niedaleko wejścia na balkon, odwracam się i patrzę ta plama, maaaasaaakraaa.
Bodziak pocięłam, bo już nie chciałam się bawić zawijanie, czyszczenie etc....
Z resztą młody ostatnio mi tak twarde kupki robił, że normalnie stanął, spinał się aż czerwony na buźce. No to dałam dziś śliwki suszone a potem jabłuszka.......ehh.........

reklama
Ael: aaaa to Wiktor piękną kupkę puścił :-)

a u nas juz jakby po tym fenistilu ,mmniej krostek mam nadzieje ze plamki z plecków też zejdą,

a dziewczyny które miały kreskę na brzuchu w ciązy czy wam zeszła, ?????????????????????????/ bo moja nadl jest i wygląda to paskudnie jakbym miałam bliznę po jakimś eksperymencie chirurgicznym a fuj

Do góry