reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Olciu rośnie pięknie rozwija się nie widać już że to wcześniak w galerii mam porównanie jak miała 2 tyg i była w inkubatorze a jak ma teraz 2 mce :-) czasem dokucza jej brzuszek to jest marudna i płacze ale nie mogę narzekać nawet się wysypiam a nawet jak nie to małż wtedy wstaje do niej i karmi ją a ja śpię :tak:

ael takie pytanie neurolog to po skończeniu 3 mca czy teraz już jak skończyła dwa i zaczęła trzeci?

Faktycznie jest różnica i to ogromna :) Takie pucki nawet dostała nie ?? :)

Silmiriel: Tutaj masz linka do sukni: Salony Sarah
Dokładnie taka sama, tylko cała biała:-)

Ooollcciiaaa: Dziękuję za fluidki, na pewno się przydadzą:tak: Staranka rozpoczynamy zaraz po ślubie, więc za niecałe 2 miesiące:-)

A jeśli chodzi o ślub, to naprawdę mnie pocieszyłyście dziewczyny:laugh2: Od razu jest mi lepiej i jakoś tak mniej się denerwuję:tak:

Nie dziękuj tylko łap :) ~~~

A ja mam pytanie do bardziej doświadczonych wiem że to było wałkowane tyle razy ale nie zapamiętałam ... :p jak jestem w 7 tyg i 3 dniu czyli że już idzie mi 8 tydzień tak ??

reklama
olcia: ja nie mie jak to sie dokładnie liczy, choc tz parę razy pytaam :-) ale jak szłam do gina i mówił który tydzien to zgadało mi sie na suwaczku, czyli masz 7 tydzien i tyle

Olcia dla lekarza liczą się skończone tygodnie czyli jesteś w 7mym. Ma już pucki i takie fajne pulchniutkie rączki i nóżki :-)

mijenka pochwalę się ubrankami jutro najwcześniej jak wyschną i wyprasuję

Pati fajna ta kiecka:tak:
jak pamiętam to zaczęły mi drżeć kolana dopiero przed wejściem do kościoła:-D

lamia nie ma czego, też w końcu pojedziecie:tak::-D

oooolcia gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz załącznik 472852Zobacz załącznik 472853

a teraz spi tak sie kibicowaniem zmeczyla

pati sliczna suknia a ja wogle sie nie stresowalam ;-) bylo blisko do lez ale dalam rade ;-)

lamiav na poczatku w 1 chuscie tak 5 minut wytrzymala i juz jej sie nie podobalo 2 raz to tylko3minuty wymiennilam na wieksza bo byla za krotka na moj rozmiar osoby i super dzis jej sie podobalo az spala w niej ;-)

Ostatnia edycja:
Necia to już musisz ustalić z pediatrą. Małgosia jest wcześniakiem a nie do końca wiem kiedy takie dzieciaki idą na wizytę do neurologa.
A co do huśtawki, naprawiliśmy ją by nóżki gładko się rozkładały i było wszystko ok, facet dziś do nas, że ona jest popsuta, a przez 3 miesiąca u nas było wszystko ok....

Eve tak jak pisałam zawartość alkoholu w karmi równa się jednemu łyku normalnego piwa. Jak wypijesz raz na jakiś czas to nic się nie stanie. :tak: Ja co prawda nie piłam bo nie odczuwałam takej potrzeby... za to teraz piję dość sporo teraz kiedy karmie małego, bo Karmi dobrze wpływa na laktację :-)

Mijenka pewnie ze trzeba!! Mi też się taki wyjazd marzy... no ale jeszcze nie teraz :-p

Sil
z reguły na tych pocztach siedzą osoby niezbyt miłe... i w większości mam czasem wrażenie że za kare tam pracują... podobnie w urzędach - nie wszędzie, ale w większości...

Olcia
Jaka fajna dzidzia! :-D Na początku nie widziałam, ale jak tak się przyjrzeć to widać :tak: Jeszcze raz gratuluję!!!!! Będziemy miały dzieciaki dokładnie rok po sobie :-)
I tak! Idzie ci 8 tydzień a 7 już skończyłaś :tak:

Ael
taaa!!! Gooool!!!!! :-D:-D:-D:-D

Atan super Amelcia wygląda!! Mój Konrad śpi na meczu :-D Oglądał oglądał i padł....

Ide dalej mecz oglądać! Niby nie przepadam za piłka nożną ale Euro trzeba oglądać!! :-D Tak z mężem piszczymy ze boje się ze małego obudzę bo śpi w łóżeczku :-p

a czemu ja nic niewiem o wizycie u neurologa ?? musi byc i wogle ?? bo ja nic niewiem 18 idziemy do pediatry i szczepienie a jutro mamy kontrolne usg bioderek a 20 idziemy do dermatologa nareszcie chrostki schodza ;-) i to pod szyjka to byly chrostki jak by ktos pytal bo mysleliscie ze to odparzenie a to chrostki...sie zaognily nie lubia wody i ciepla..

fifka moj maz pracuje dzisiaj do 22 kucharz..

Ostatnia edycja:
reklama
lam, atan z tego co wiem obowiązkowe

ael mamy napisane że w 3 mcu tylko się zastanawiam czy jak już skończy czy już powinniśmy

fifka no nie wszystkie panie :-p moja mama ma agencję pocztową a sympatyczna kobieta :-p

Do góry