reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a co do karmi... naprawdę można pić bez ryzyka? Ja na razie i tak nie zamierzam z powodu leków i nie wiem czy w ogóle bym piła, ale pytam z ciekawości. W końcu jakiś tam procent ma w sobie. Mały, bo mały, ale jest.

I jeszcze muszę się pochwalić! Z początkującej zmieniłam się na WDROŻONĄ! Cóż za radość :D

Karmi możesz spokojnie pić, jest jeszcze jedno piwo które można nie pamiętam nazwy. No i gratuluje zmiany statusu na forum :-) Goń nas goń :-D

Ael: Tak jak mówią dziewczyny, czasem na allegro znajdują się takie indywidua, że aż ręce same opadają i brakuje słów. Dlatego nie przejmuj się:-)

Się nie przejmuje, jak mi coś popsują w huśtawce to ja mam ich adres :-D

Elloł laseczki

Ale mnie zeźliła pani na poczcie. przed nosem mi zamknęła drzwi... nosz...

Napisz skargę :-)

Oluś śliczna fasolka! Ciocia całuje w brzuchalek :-)
Jak się czujesz?

NALAA BO ZAPOMNIAŁAM! Oluś jest przeeeecudny!

Tak poza tym....GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mijenka: Tak, wiem, doczytałam:-) Po prostu też chciałabym gdzieś wyjechać sobie... A podejrzewam, że nawet w podróż poślubną nie pojedziemy z moim. No chyba że zrobi mi jakąś niespodziewajkę:-D Ale oczywiście tobie życzę udanego urlopu już zawczasu:-)

Ooollcciiaaa: Gratuluję fasoleczki:-) I życzę spokojnej ciąży:tak: Mam nadzieję, że ja także w niedługim czasie doczekam się małego bąbelka:-p

Ael: graulujem ząbka drugiego :-)

fifka
: hasło lamiav

neciuszka:
pochwal sie cisuzkami
nala: ale cudny Aleksander, i piękne imię wybraliście

slyp: co tak rzadko wpadasz, ?? !!!
a ciesze sie ze Filipek ma mniejsze kolki oby tak dalej to znikną całkiem
atan: no amelce u mamusi dobrze w chuście, mam nadzieje ze moja też polubi
coś miałam jeszcze komuś ale zapomniałam

Mąz ogląda mecz i mnie zmusza do tego a ja nie lubię,
Byłam z małą na spaceku, posprzątałam całą chałupę, zamontowaliśmy moskitiery w oknach., pomyłam okna, mąż umył mi klatkę i można odpoczywać,

sil hihi od lipca już od mamy wysyłać nie będę bo się zamyka a skorzystałam jak byłam bo u nas to nam nie po drodze na pocztę ;-)

Olciu śliczna fasolinka niech rośnie zdrowo

Ael o co chodzi z huśtawką?

ja jestem zachwycona w Textilu mają kaftaniki z krótkim rękawem :-) cudne są

lamia suszą się po praniu no i aparatu nie mam szwagier zapożyczył bo jutro na wesele śmiga. postaram się telefonem jutro zrobić jak wyprasuję

Mijenka: Tak, wiem, doczytałam:-) Po prostu też chciałabym gdzieś wyjechać sobie... A podejrzewam, że nawet w podróż poślubną nie pojedziemy z moim. No chyba że zrobi mi jakąś niespodziewajkę:-D Ale oczywiście tobie życzę udanego urlopu już zawczasu:-)

Ooollcciiaaa: Gratuluję fasoleczki:-) I życzę spokojnej ciąży:tak: Mam nadzieję, że ja także w niedługim czasie doczekam się małego bąbelka:-p

My się chyba nie znamy to witam na pokładzie :):) ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ żebyś długo nie musiała czekać :) łap jak najwięcej są świeże hihihi :)

a co do ślubu to kochana ja też myślałam że będzie bardzo duży stres.. owszem na początku był ale jak już wszystko się zaczęło zaczynając od przygotowań zdjęć to nie było nawet czasu myśleć o stresie :)

sil hihi od lipca już od mamy wysyłać nie będę bo się zamyka a skorzystałam jak byłam bo u nas to nam nie po drodze na pocztę ;-)

Olciu śliczna fasolinka niech rośnie zdrowo

Ael o co chodzi z huśtawką?

ja jestem zachwycona w Textilu mają kaftaniki z krótkim rękawem :-) cudne są

lamia suszą się po praniu no i aparatu nie mam szwagier zapożyczył bo jutro na wesele śmiga. postaram się telefonem jutro zrobić jak wyprasuję

Neciuszka a jak tam Twoje maleństwo ??:> Daje Ci trochę odpocząć ?? :>

noo my nawet poślubnej nie mieliśmy więc wiem, co czujesz:happy: dlatego podwójnie się cieszę na ten wyjazd:-D

necia chwal się zakupami:tak::-p

Olciu rośnie pięknie rozwija się nie widać już że to wcześniak w galerii mam porównanie jak miała 2 tyg i była w inkubatorze a jak ma teraz 2 mce :-) czasem dokucza jej brzuszek to jest marudna i płacze ale nie mogę narzekać nawet się wysypiam a nawet jak nie to małż wtedy wstaje do niej i karmi ją a ja śpię :tak:

ael takie pytanie neurolog to po skończeniu 3 mca czy teraz już jak skończyła dwa i zaczęła trzeci?

Silmiriel: Tutaj masz linka do sukni: Salony Sarah
Dokładnie taka sama, tylko cała biała:-)

Ooollcciiaaa: Dziękuję za fluidki, na pewno się przydadzą:tak: Staranka rozpoczynamy zaraz po ślubie, więc za niecałe 2 miesiące:-)

A jeśli chodzi o ślub, to naprawdę mnie pocieszyłyście dziewczyny:laugh2: Od razu jest mi lepiej i jakoś tak mniej się denerwuję:tak:

reklama
necia: a do neurologa to obowiązkowo każde dzieciątko ma iść ?

ja dzisiaj podałam małej herbatkę rumiankową, i przez cąły dzien wypiła 100 ml no i kupka juz ładna a bączki bezzapachowe :-D

olcia: gratulacje i niech fasolka ssie zdrowo rozwija

mijenka: zazdroszcze urlopu, chcoaiz ja tez na wolnym to raczej wkacji nie planuje ale za rok sie pomysli

myszka: ja sie stresowałam w dzien slubu a mjak już weszliśmy do urzędu (miałam tylko cywilny ) to jakoś nagle nerwy opadły

Do góry