reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Natkusia początki proste nie są ale jakos sie z małym dogadujemy :-) on generalnie nie ma teraz duzych wymagan- spac, jesc i przytulac sie :-)

reklama
Eve1911: Dokładniej to jestem z okolic Gliwic, a raczej byłam, bo obecnie mieszkam z moim J niedaleko Rybnika:-) I dziękuję za miłe przywitanie :) A co do ślubu, to właśnie obawiam się, że też będę cała zapłakana... Ogólnie jestem bardzo emocjonalną osobą, więc podejrzewam, że w takiej chwili na pewno nie dam rady powstrzymać płaczu. Na szczęście później będę mogła odpocząć:-) A ty skąd jesteś? Pozdrawiam i gratuluję fasolki:laugh2:

Witam dziewczynki !! Wpadłam na chwilkę ! Wiecie co umieram !! Mam takie bóle jelit że się skręcam po prostu moja siostra miała to samo w ciąży prawdopodobnie gdzieś mi tam mały uciska albo macica nie wiem dokładnie w każdym razie boooooli !! Ale jakoś daje rade :-)

Nalaa śliczny Twój syneczek !

Pati my się jeszcze nie znamy !! Ja też jestem z Gliwic :-D

Atan sliczna Twoja Amelka !

Ael gratuluje ząbka :) Który to już ??

Natkusia trzymam kciuki za Ciebie ! I powiem szczerze też był chciała już listopad ! ;p Ale chyba bardziej ze względu na to że nie umiem się już doczekać malucha !!

Ostatnia edycja:
Gochaa: Ja mieszkałam w Knurowie a dokładniej w Szczygłowicach, obecnie mieszkam w Czuchowie z moim J. (To obok Czerwionki). Fajnie mieć kogoś blisko, zawsze można się poradzić odnośnie lekarzy czy szpitali :)

No to Knurów bliziutko ! Zastanawiałam się czy nie rodzić w tamtejszym szpitalu ale chyba zdecyduje się na mój gliwicki :) Nawet nas tutaj dużo ze śląska także możemy się wymieniać informacjami ;-)
Zaraz lecimy z moim G. do brata na mecz otwarcia ! Zaopatrzyliśmy się w szaliki i kredkę do malowania twarzy będzie wesoło !! Orientujecie się czy mogę karmi wypić jedno bo brat mi kupił ale mam opory czy mogę..

Gocha drugi ząbek, prawa jedynka :-)

Wkurzyłam się....Wczoraj dzwoniła do mnie kobieta, że kupiła naszą huśtawkę, ucieszyłam się bo trochę kasy wpadłoby do kieszeni, jeszcze umówiłyśmy się na odbiór osobisty. Specjalnie rozkręciliśmy boczne panele na których opierają się nóżki huśtawki, bo ciężko się te nóżki rozkładało. Poprzedni właściciel tak mocno szarpał, że wyłamał dwa wgłębienia na bolce od nóżek. Zeszlifowałam tak, że nóżki gładko się rozchodziły, delikatnie a nie trzeba było po prostu rwać, albo podważać bolce. Dzwoniłam do tego małżeństwa, rozmawiałam z gościem, i ten mówi mi że jakiś dwóch bolców brakuje! Noż WTF?!!?!? Pakowałam wczoraj wszystko i wszystko było na miejscu!
Paweł do mnie co dzwonił, że oni huśtawkę oddają bo przez te bolce ta huśtawka niestabilna.
Tak mi śmierdzi ta sprawa, jak żeśmy my używali wszystko było w porządku. Myślę, że koleś nawet nie pofatygował się porządnie huśtawki złożyć....
Specjalnie naprawiliśmy huśtawkę by następny właściciel nie miał problemu a tu taki idiota.... grrrrr.....
Oddam ją do komisu bo to pewniejsza instytucja.........

Mineralna: Super:-) Widzę, że kilka osób jest z okolic :) Zawsze raźniej jak wiem, że nie jestem sama ze Śląska:-D

Edit:

Gochaa: Ja też miałabym opory przed karmi, bo jednak jakaś minimalna zawartość alkoholu w nim jest. Ostatnio jednak znalazłam w Aldi piwo niemieckie, które jest całkowicie bezalkoholowe. Do tego jest bardzo tanie, bo kosztuje niecałe 1,40 za 0,5 l :-) Ma taki miodowy posmak i smakuje troszkę inaczej niż zwykłe piwo, bo nie zawiera drożdży. Jednak mi osobiście bardzo smakuje i cieszę się, że mam taką alternatywę na ciążę:-D

Ostatnia edycja:
Gocha ja w ciąży nie piłam karmi, ale teraz kiedy karmie cycem to zdarza się że nawet wypije dwa dziennie :-D Wyczytałam w jednym artykule ze piwo karmi ma tyle alkoholu co jeden łyk normalnego piwa... (a łyka byś wzięła bez większych stresów nie?) Więc spokojnie :tak: Ja teraz drugiej ciąży będe sobie karmi popijać bo nie szkodzi dziecku :-)

Ael no czasami się trafiają takie imbecyle... :no: tyle że oddając do komisu pewnie mniej dostaniesz bo oni jeszcze muszą na tej huśtawce zarobić....

Ale wam dobrze.... :-( Na forum nie ma nikogo z Podlasia :zawstydzona/y: Ani nawet z okolic... jedynie do Iwaska mam nie aż tak daleko (niecałe 200km)

Ja właśnie bede jadła obiad - ryż z kroczakiem w sosie pomidorowo-paprykowym. No i o 18 zasiadamy przed TV!!! Będziemy kibicować!!! :-)

reklama
Ja pierdooooole koleś do mnie dzwoni i mówi, że huśtawka jest niestabilna, że rurki się przekręciły o 180 stopni, że on był u fachowca który sprzedaje takie rzeczy i ten mu tak powiedział! To ja ^%&6%*%^ czemu uju nie polazłeś kupić sobie nowej!
I straciliśmy kasę przez idiotę który nie potrafi złożyć huśtawki!.
Nie dość, żeśmy ją naprawili to ten wydziwia!
Paweł czeka aż gościu przywiezie huśtawkę i ma go zamiar o*******ić.....
Muszę jeszcze do allegro napisać o zwrot prowizji....

Facet kupił za cenę większą niż myśmy nawet dali z przesyłką, w komisie wezmą nam przynajmniej za tyle ile my kupili...

Do góry