reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ja mam zdjęcia w galerii w moim profilu, jak nie mam kogoś w przyjaciołach, to fotki nie zobaczy
S
Silmiriel
Gość
Jak usunąć szybciej? zdjęcia znaczy
S
Silmiriel
Gość
Znalazłam już, mam niedużo to spoko
Dotka, ogromne gratulacje, pewnie, że pamiętam
Kasia, jeszcze raz ogromne gratulacje
Dotka, ogromne gratulacje, pewnie, że pamiętam
Kasia, jeszcze raz ogromne gratulacje
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja mam zdjęcia w galerii w moim profilu, jak nie mam kogoś w przyjaciołach, to fotki nie zobaczy
Też fajny sposób! pomyślę o tym.... :-)
Patrzę ze wszystkim dałam do myślenia i każdy teraz usuwa zdjęcia Ale to dobrze... później tyle zdjęć dzieci przewala sie po internecie... nie chciałabym żeby wizerunek Konrada też był później wykorzystany nie wiadomo do czego!
My już po spacerku... zaraz kąpiel i małego lulu... ależ jestem głodna...
Lam a dziękuję!! Jak idziemy gdzieś po mieście to nikt nie moze uwierzyć ze to moja mama bo każdy mówi ze wyglądamy jak siostry
PatiMyszka1991
Fanka BB :)
Witam wszystkie staraczki Ja wraz z narzeczonym mamy zamiar zacząć starać się o maleństwo od sierpnia/września tego roku. Będziemy wtedy krótko po ślubie Początkowo chcieliśmy poczekać trochę ze staraniami, ale ze względu na moje problemy ginekologiczne musieliśmy trochę zmienić nasze plany. Z jednej strony nie umiem się doczekać, z drugiej znowu mam pełno wątpliwości: Czy damy sobie radę? Jak długo będziemy musieli się starać? i tym podobne... Mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie oraz posłużycie radą gdy dopadną mnie jakiekolwiek wątpliwości Pozdrawiam gorąco i życzę miłego wieczorku
reklama
Podziel się: