reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
znalazlam gdzie haslo sie robi ;-)

sil jedyny sposob to w ustawieniach na dole po lewej stronie sa załaczniki i zaznaczasz i usuwasz kazda strone

Znalazłam już, mam niedużo to spoko :)

Dotka, ogromne gratulacje, pewnie, że pamiętam :)

Kasia, jeszcze raz ogromne gratulacje :)

Ja mam zdjęcia w galerii w moim profilu, jak nie mam kogoś w przyjaciołach, to fotki nie zobaczy

Też fajny sposób! :tak: pomyślę o tym.... :-)

Patrzę ze wszystkim dałam do myślenia i każdy teraz usuwa zdjęcia :-D Ale to dobrze... później tyle zdjęć dzieci przewala sie po internecie... nie chciałabym żeby wizerunek Konrada też był później wykorzystany nie wiadomo do czego! :no:

My już po spacerku... zaraz kąpiel i małego lulu... ależ jestem głodna...

Lam a dziękuję!! Jak idziemy gdzieś po mieście to nikt nie moze uwierzyć ze to moja mama bo każdy mówi ze wyglądamy jak siostry :-D

Witam wszystkie staraczki :) Ja wraz z narzeczonym mamy zamiar zacząć starać się o maleństwo od sierpnia/września tego roku. Będziemy wtedy krótko po ślubie :) Początkowo chcieliśmy poczekać trochę ze staraniami, ale ze względu na moje problemy ginekologiczne musieliśmy trochę zmienić nasze plany. Z jednej strony nie umiem się doczekać, z drugiej znowu mam pełno wątpliwości: Czy damy sobie radę? Jak długo będziemy musieli się starać? i tym podobne... Mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie oraz posłużycie radą gdy dopadną mnie jakiekolwiek wątpliwości :) Pozdrawiam gorąco i życzę miłego wieczorku :)

reklama
pati witamy a co to za problemy ginekologiczne ??
czuj sie jak u siebie !! pytaj o co chcesz !! zcze szybkich 2 kreseczek trzymam &&&

Do góry