reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

NATKA GRATULACJE!!!
DOTKA GRATULACJE I SZCZĘŚLIWYCYH 9 MIESIĘCY!!!

Eve no super, bardzo bardzo ładny suwaczek.

Amalfi no duuurna, żebym ja tak teraz często pisała.......

reklama
Amalfi zaglądaj do nas częściej!!! :*

Ciekawe co z Asiol... no i Herą...

Donia oj wiem co czujesz... u nas też żelik na dziąsełka idzie pełną parą... całe szczęście mały śpi w nocy w miarę normalnie.. (tfu tfu.. zeby nie zapeszyć..) Ja domagam się zdjęć Amelki!! :-)

Kwiatuszku
kciuki trzymam zeby nie przyszła!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Necia No i was to widać jeszcze bardziej bo Małgosia urodziła się maleńka! Zobaczysz jak będzie miała z 3-4 miesiące :szok:

Natkusia a tam spec... po prostu dużo ćwiczę i kombinuję jak będzie nam najwygodniej! :tak:

Oj tulę cię kochana... wiem co czujesz... ja miałam nawet gorzej bo do tego skurcze mnie maltretowały i jeszcze po szpitalach się ciągałam... Ale kochana jeszcze tylko tydzień... mało już zostało i będziesz mogła sobie na więcej pozwolić a nawet rodzić małego.. Śle ci kochana duzo pozytywnej energii zebyś wytrzymała psychicznie i fizycznie ten ostatni czas... :*

Fasolka
oj biedna ty... ale to normalne po ciaży... ja też jestem niezadowolona ze swojego ciała a do tego jeszcze obżeram się i zamiast chudnąc to kilogramy tylko przybywają... Weź Łucję przytul ją, pośpiewaj... pomyśl jaki wiki cud masz przy swoim boku! Mi to zawsze poprawia nastrój bo wiem ze dla Konrada jestem najpiękniejszą, najcudowniejszą i najważniejszą osobą na świecie... Mamy dla kogo żyć! Uszka do góry! :*

Ah... a ja dzisiaj usunęłam wszystkie zdjecia jakie miałam dodane na forum (swoje i Konrada) na innym forum na którym się udzielam wyszło na jaw ze jedna małolata -13lat... udzielała sie jako jedna z mamusiek (listopadówki 2011) i używała zdjęć innej mamy i innego dziecka jako swoich :szok: opowiadała jakiś zmyślone historyjki... kiedy "prawdziwa" matka dziecka zobaczyła zdjęcia swojej pociechy dodawane gdzieś bez jej wiedzy zrobiła taką burdę ze nie wiadomo czy sprawa nie trafi do sądu... (no cóż, ale udostępniając zdjęcia na internecie tak naprawdę pozwalamy an to by były użytkowane i zrzekamy się do niech praw... więc mi sie wydaje ze sprawa jest przegrana...) pozatym miałam taką refleksję ze jak Konrad będzie duży to nie koniecznie chciałby zeby jego znajomi znajdowali jego zdjęcia z wieku niemowlęcego :zawstydzona/y: Dlatego zdjęcia które będę dodawać na forum po paru dniach będe kasować...

A tak poza tym to był u nas brat mojego M z żoną. Malutki dostał troszkę pieniążków i misia! :-D

FIFKA popieram, ja bym zdjec dziecka nie dawala ani na forum ani na fejsie ani niczym takim, bardzo łatwo te zdjecia sobie skopiowac i cholera wie co sie z tym dzieje potem;-), a rozni popaprańcy chodza po tym swiecie

dziewczyny ja się witam.. i żegnam na dziś. Gratulacje dla dotki.. dodam do wierszyka w najbliższym czasie :-))

ja sie witam
byliśmy wczoraj na szczepieniu, mała byla dzielna rozwrzeszczała się na maksa ale tylko na parę sekund, przytuliłam ją pocisiałam i spokój, tylko od wczoraj taka senna w dzien a w nocy marudziła,

Co do kupek to lekarka dała kropeli znowu biogaia i kazała dać mleko bebiko HA jak po niej beda znowu kupki zielone to przyjść i da mleko na receptę

na krostki dała fenistil kropelki i tez czekac co bedzie
Ada waży 4490 :-) no i mam ją herbatkami przepijać, bo dzici na mm muszą byc dopajane - wczesniej nikt mi tego nie mówił no ale lepiej późno niz wcale :tak:

dzisiaj byluśmy u moich rodziców pół dnia, nie wie mczy przez ta herbatke ale mała nie chce jesc, zjadła dzisia tylko od 6 rano jakies 200 ml a juz 18sta

fifka: ale historia z tymi zdjeciami, ileczasu zajęło ci usuwanie fotek przeciez tylw tego buyło
Ty zdolniacho jakie super te małpki szkoda ze ja nie potrafie szyf=dełkować, zawsze marzyłam o takiej sukience robionej na szydełku
natka- gratulacje

natkusia: oj biedolinko, pamietam ze ja pod koniec tez juz miałam dość ciazy, ale udąło sie do terminu donosci, jeszcze troszkę i po sprawie bedzie, pomysl sobie ze to ostatnie chwile gdzie masz swojego michasia totalnie ptzy sobie i nie musisz sie martwic bo jest bezpieczny w twoim brzuyszku

fasolka: no witaj w klubie niezadowolonych ze swojego wyglądu, dzisiaj siostrze brzuch pokazałam to aż syknęła, a myslała ze przesadzam .
trzymaj sie fasolinko, po mału damy rade i bedziemy super lasencje

atan: o masz to samo pytanie co ja dotyczace usuwania fotek :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Atan wcale nie szybko to się robi.... z dobrą godzinę dzisiaj nad tym spędziłam... :no: O i widzę ze też album założyłaś!

Moje hasło do albumu to mój nick jak coś :tak:

No ja pierd&*e a ja usuwałam zdjęcia inaczej.......... a tak prosto można było to zrobić.......

Ael ja zostawiłam zdjęcia "samego" brzuszka... usunęłam tylko te na których była moja twarz - brzucha niech sobie używają jak chcą :-D Zdjęcia USG też pousuwałam...

Magda czekam na wierszyk!!! Ciekawa jestem co wymyślisz :-)

Lamiav noooo widzę ze Ada rośnie jak na drożdżach!! Kilogram przytyła więc w normie :tak: No z godzinę na pewno.... ale stwierdziłam ze lepiej teraz niż później bo byłoby tego więcej... a jednak wolę zeby później taki cyrk mnie nie spotkał... - albo syn kiedys miał mi to za złe...

Lam ty wystarczy że pousuwasz zdjęcia z fotosika jak będziesz chciała! U mnie w sygnaturze kliknij na nowy suwaczek tam otwiera się fajna strona do dodawania zdjęć maluchów. Można to zabezpieczyć hasłem, dzięki temu nie będą tam wchodzić niepowołane osoby!

Mój mały dzisiaj znowu - śpi i marudzi.. spi i marudzi... eh... oszaleć z nim można... zaraz pójdę znowu z nim na spacer... mam takiego lenia dzisiaj ze cały dzień przebimbałam... troszkę notatki poczytałam na zaliczenie ale nic do mnie nie docira bo jestem zmęczona marudzeniem małego... ja nie wiem ja to zaliczę :no:

Ostatnia edycja:
Do góry