reklama
Pyscek
:)
Witam Melduje ze nasza Kasia .Natka urodziła Dominike 6.6.2012 10 punktów 56 cm 3460g sn
GRATULUJEMY !!!
dotka gratulujemy !!
eve super suwaczek ;-)!!
GRATULACJE dla wszystkich dziewczyn
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kasia.Natka GRATULACJĘ!!!!
Dotka tobie już gratulowałam ale jeszcze raz gratuluję!!! :*
Dotka tobie już gratulowałam ale jeszcze raz gratuluję!!! :*
donia 1980
Fanka BB :)
O co ja tu widze i fasolki sie posypały i dzieci sie porodziły, Dotka, Natka wielkie gratulacje!!!!!
Amalfi no wiesz, tak zaniedbywać forum. Ja zaniedbuję ale nie aż tak jak Ty. A jaką masz niespodziankę, powiedz, powiedz
A ja bym czapkę chciała na szydełku robioną dla siebie i dla Ami, ale to Ci na priv napiszę.
A u nas chyba skok rozwojowy i zęby i w ogóle wszystko na raz. Gdyby mogła to Amelka z chęcią by mi policzek odgryzła i pomaga maść na ząbki więc to chyba to a przez to, że ją boli/swędzi to chce jeść, a póxniej ulewa i cierpi na ból brzuszka i tak w koło. Wczoraj w nocy zrobiła nam awanturę o 23 i nie było spania do 1 w nocy, aż ulegliśmy i spała z nami. Ja się wyspałam, bo obudziła się dopiero o 8 ale mąż ma podrapaną twarz (Amelka uwielbia uderzać Go po twarzy, bada Go) i musiał smoka wsadzac do buzi, a ja nic nie słyszałam
Amalfi no wiesz, tak zaniedbywać forum. Ja zaniedbuję ale nie aż tak jak Ty. A jaką masz niespodziankę, powiedz, powiedz
A ja bym czapkę chciała na szydełku robioną dla siebie i dla Ami, ale to Ci na priv napiszę.
A u nas chyba skok rozwojowy i zęby i w ogóle wszystko na raz. Gdyby mogła to Amelka z chęcią by mi policzek odgryzła i pomaga maść na ząbki więc to chyba to a przez to, że ją boli/swędzi to chce jeść, a póxniej ulewa i cierpi na ból brzuszka i tak w koło. Wczoraj w nocy zrobiła nam awanturę o 23 i nie było spania do 1 w nocy, aż ulegliśmy i spała z nami. Ja się wyspałam, bo obudziła się dopiero o 8 ale mąż ma podrapaną twarz (Amelka uwielbia uderzać Go po twarzy, bada Go) i musiał smoka wsadzac do buzi, a ja nic nie słyszałam
kwiatuszekq20
Almafi witaj ja pamietam o Tobie cały czas
Dotka jeszcze raz gratki niech nasza fasoleczka rosnie
Natka gratulacje
ale mam lenia dzis narazie tylko plamie @ jeszcze nie ma
Dotka jeszcze raz gratki niech nasza fasoleczka rosnie
Natka gratulacje
ale mam lenia dzis narazie tylko plamie @ jeszcze nie ma
dzień dobry my się dziś obijamy a pisać mieliśmy hihi za jakąś godzinę jedziemy dziadkom niespodziankę zrobić i wracamy jutro
dotka, natka gratulacje :-)
eve fajnie że się potwierdziło a suwaczek piękny aż zatęskniłam za swoim
kwiatuszek a niech @ nie przyłazi a sioooo siooooo
donia współczuję dwie "przyjemności" na raz
ja się nie mogę napatrzeć na to porównanie wczorajsze jak mi moja pchełka urosła, chyba skok rozwojowy za nami bo już spokojniejsza jest i śpi nawet ładnie
dotka, natka gratulacje :-)
eve fajnie że się potwierdziło a suwaczek piękny aż zatęskniłam za swoim
kwiatuszek a niech @ nie przyłazi a sioooo siooooo
donia współczuję dwie "przyjemności" na raz
ja się nie mogę napatrzeć na to porównanie wczorajsze jak mi moja pchełka urosła, chyba skok rozwojowy za nami bo już spokojniejsza jest i śpi nawet ładnie
Melduje się
kasia.natka Gratuluję :-)
Netka ale różnica.. Gosia pięknie rośnie cmOk :*
Fifka jak Ty go zawiązałaś Tyś to spec chustowy!
Eve suwaczek super :-) trzymam &&&&& żeby na następnej wizycie było silne serducho!
Dotka Gratuluję i życzę spokojnej ciąży!
Almafi my się chyba nie znamy.. więc miło mi :-):-)
Pyscek haha mi nie chodziło o chrzestną testu (byloby to 5 min ) tylko za Fifką drugą (II) mamą dzieciątka no proszę Cię o lol ..
A ja przechodzę kryzys ciążowy.. od kilku dni nic nie robię tylko płaczę i muszę się przyznać, że mam już dość tej ciąży! Chciałabym żeby Mały już był na świecie :-( wiem, że nie powinnam tak myśleć i przykro mi z tego powodu ale mam DOŚĆ! Hormony szaleją, każda kosteczka ciała mnie boli i jeszcze to leżenie...
kasia.natka Gratuluję :-)
Netka ale różnica.. Gosia pięknie rośnie cmOk :*
Fifka jak Ty go zawiązałaś Tyś to spec chustowy!
Eve suwaczek super :-) trzymam &&&&& żeby na następnej wizycie było silne serducho!
Dotka Gratuluję i życzę spokojnej ciąży!
Almafi my się chyba nie znamy.. więc miło mi :-):-)
Pyscek haha mi nie chodziło o chrzestną testu (byloby to 5 min ) tylko za Fifką drugą (II) mamą dzieciątka no proszę Cię o lol ..
A ja przechodzę kryzys ciążowy.. od kilku dni nic nie robię tylko płaczę i muszę się przyznać, że mam już dość tej ciąży! Chciałabym żeby Mały już był na świecie :-( wiem, że nie powinnam tak myśleć i przykro mi z tego powodu ale mam DOŚĆ! Hormony szaleją, każda kosteczka ciała mnie boli i jeszcze to leżenie...
zafasolkujęodzaraz
Siemka :-)
GRATULACJE dla zaciążonych i urodzonych
U mnie za to masakra,doła mam kosmicznego. Patrzeć na siebie nie mogę. Karmiłam nie chudłam,teraz nie karmie stosuje diete, a waga tak wolno spada, ze szok. Beczeć mi się chce jak na siebie patrze. Do tego wszystkiego mała całą noc szalała i jestem teraz nieprzytomna :-(
Ostatnia edycja:
reklama
amalfi
DONIA no cos Ty , nie zaniedbuje WAs, tylko pisze na jednym watku i nie jest to Wasz watek, tylko utalentowane, co wcale nie znaczy , ze mam talent ;-)hehe, jak tam Twoja krolewna?
KWIATEK ja o Tobie tez myśle, nawet weteranki podczytywałam ostatnio i Ciebie miedzy innymi;-)
NATKUSIA no nie znamy sie, pisałam tu, kiedy było nas mało na tym watku, potem przestałam ogarniac, AERLEDA pisała posty na 2 strony ;-), wiec nie było czasu nadrabiac heheh
Gratuluje młodym mamuśkom i ledwo zafasolkowanym tez:-)
KWIATEK ja o Tobie tez myśle, nawet weteranki podczytywałam ostatnio i Ciebie miedzy innymi;-)
NATKUSIA no nie znamy sie, pisałam tu, kiedy było nas mało na tym watku, potem przestałam ogarniac, AERLEDA pisała posty na 2 strony ;-), wiec nie było czasu nadrabiac heheh
Gratuluje młodym mamuśkom i ledwo zafasolkowanym tez:-)
Podziel się: