reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
znalazlam gdzie haslo sie robi ;-)

sil jedyny sposob to w ustawieniach na dole po lewej stronie sa załaczniki i zaznaczasz i usuwasz kazda strone

Znalazłam już, mam niedużo to spoko :)

Dotka, ogromne gratulacje, pewnie, że pamiętam :)

Kasia, jeszcze raz ogromne gratulacje :)

Ja mam zdjęcia w galerii w moim profilu, jak nie mam kogoś w przyjaciołach, to fotki nie zobaczy

Też fajny sposób! :tak: pomyślę o tym.... :-)

Patrzę ze wszystkim dałam do myślenia i każdy teraz usuwa zdjęcia :-D Ale to dobrze... później tyle zdjęć dzieci przewala sie po internecie... nie chciałabym żeby wizerunek Konrada też był później wykorzystany nie wiadomo do czego! :no:

My już po spacerku... zaraz kąpiel i małego lulu... ależ jestem głodna...

Lam a dziękuję!! Jak idziemy gdzieś po mieście to nikt nie moze uwierzyć ze to moja mama bo każdy mówi ze wyglądamy jak siostry :-D

Witam wszystkie staraczki :) Ja wraz z narzeczonym mamy zamiar zacząć starać się o maleństwo od sierpnia/września tego roku. Będziemy wtedy krótko po ślubie :) Początkowo chcieliśmy poczekać trochę ze staraniami, ale ze względu na moje problemy ginekologiczne musieliśmy trochę zmienić nasze plany. Z jednej strony nie umiem się doczekać, z drugiej znowu mam pełno wątpliwości: Czy damy sobie radę? Jak długo będziemy musieli się starać? i tym podobne... Mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie oraz posłużycie radą gdy dopadną mnie jakiekolwiek wątpliwości :) Pozdrawiam gorąco i życzę miłego wieczorku :)

reklama
pati witamy a co to za problemy ginekologiczne ??
czuj sie jak u siebie !! pytaj o co chcesz !! zcze szybkich 2 kreseczek trzymam &&&

Do góry