Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nicola bo często tak jest...! A warto spróbować! Z dwa cyke spróbuj tańszym kosztem i jak cos to wtedy kupisz mikroskop! Choć ja te 7 cykli używałam te testy pojedyncze i też nie narzekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fakt... czyli muszę sobie zapisać co to za żel
Jej!! Doczekać sie już nie mogę!! I zazdroszczę tych podróży... ja przez 4 lata tak pracowałam i bardzo tęsknie za takim rodzajem pracy - choc jak pracowałam nie raz klnełam... ale terazjak czytam te wszytkie miejscowości o których piszesz... kurcze nie ma miasta w Polsce w którym nie byłam... choćby przejazdem ale byłam wszędzie...
Nicola bo może miną z dwa cykle i wam sie uda... nie wiem... ja bym tak zrobiła...
Ja żałuję,że do Wro nie jadę :-) Aelkę bym odwiedziła :-) coby się nacieszyć Wiktorkiem :-) bo za niedługo to on będzie sam wychodził na dziewczyny