reklama
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
cieszę się , że z niunia czuje się już lepiej :* ucałuj ją od ciotkiniunia lepiej zaczyna powoli trzymac glowke kaszelku corazmniej wiec lekarz nie potrzebny a to ze ma 4820g a nie 5020 to niech sie wali wazne ze przybiera spi po 5 lub6h to raczej zlego pokarmu niemam wiec olalam ja przyjde dopiero na szczepienie...
I z innych nowości mąż dostał propozycje pracy w Anglii jako kierowca tych piętrowych autobusów! I miałby zacząc od października tego roku. I zdecydowaliśmy że jeśli wszytko wypali to się razem wszyscy wyprowadzamy z Polski... tam z jego wypłaty nie dosć ze będziemy żyć na fajnym poziomie to jeszcze będziemy mieć z czego odłożyć! Poza tym Konrad jest jeszcze maleńki... przebywając tam byłby dwujęzyczny! Kurcze... z jednej strony zarzekałam sie ze mi tu w Polsce dobrze... ale teraz mnie to kusi jak nie wiem....
Fifka powiem Ci , że ja bym przyjęła propozycje! ja z moim K. też już sobie powiedzieliśmy że gdyby twu twu w Polsce nam się nie układało finansowo to wyjeżdżamy ... A macie super sytuacje , że właściwie nie pojedziecie w ciemno!
Witam wszystkie starające się!
Jestem tu nowa. Staramy się z mężem o dzidzie już prawie rok..To jest mój 2 cykl z clo i 3 z luteiną. Clo biore od 1dc przez 7 dni 1x1tab, i od 14 dnia luteinke pod język 2x1tab. w pierwszym cyklu z clo nie bylam na monitoringu, teraz jest mój 9dc. i dzis ide do gina. Troche sie boje ze clo na mnie nie dziala.. Nigdy bym nie powiedziala ze w tym wieku bede miala problem z zajsciem w ciazegin twierdzi ze to przez hormony i jak juz zajde w ciaze to wszystko sie wyreguluje. czekam z niecierpliwoscią.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny i za siebie tez.. Pozdrawiam!
Karla witamy na pokładzie wysyłam mase fluidków ~~~~~~~~~~~~~~
No ja oczywiście dołączam obowiązkowo!! :-) zaraz tam zajrzę!!!!
a ja właśnie przeżyłam horror!!!!!!!! komputer sie nam psuje i malz robil ost jakies przywracanie systemu a dzisiaj ma przyjechgac kurier po laptopa zeby zabrac go na gwarancje i chcialam sobie skopiowac wszystkie potrzebne dane wiec wchodze w "moje dokumenty" a tam nic nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie najwazniejsza byla moja PRACA LICENCJACKA!! siedzialam i plakalam jak male dziecko ale maz wzial sprawe w swoje rece i sie okazalo, ze caly folder przeniosl sie po prostu gdzies indziej
Najważniejsze , że praca się odnalazła! ale co stresu się najadłaś to Twoje!:*
ja dzisiaj tak samo przeżyłam stres... wyszłam do pracy ide po samochód na parking, patrze a tu nie ma samochodu.... serce przy gardle dzwonie do małża i mówię , że chyba nam zajumali ... a on tak chwile myśli i zadaje pytanie retoryczne " a czy my odstawialiśmy auto na parking wczoraj" ? no i okazało się że nie zauważyłam auta pod kamienicą hah teraz się z tego śmieje ale w pierwszej chwili do śmiechu mi nie było
Czesc dziewczyny, mogę się dołączyć? Mam 29 lat i staramy się z mężem od 6 cykli, ale jak na razie nic z tego Trochę juz sie zaczełam denerwować i może jak sobie z Wami pogadam to mi się lepiej na duszy zrobi...
witamy i Ciebie na początek Tobie również się fluidki ~~~~~~~~~~~~~~
i jeszcze dla wszystkich staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*:*:* oby przyniosły Wam szczęście !
Ael kochana powinnaś iść do lekarza... pamiętasz , jakiś czas temu też miałaś chyba "taki stan " ,
Dziewczyny tak wrzucałyście zdjęcia brzuszków i nasunęło mi się pytanie... nie tęsknicie za nim ??
Witam sie z Wami Kochane!!! Daaawno mnie nie było bo nie miałam połączenia z internetem.. eh;/ ten remont sie chyba nie skonczy !! Jak na razie mieszkamy u babci mojej ale juz jej zaczynamy przeszkadzac wiec trzeba cos przyspieszyc..
11 maja byłam na gebetycznym usg, dzidzia zdrowa i miała w tedy 6,23 cm co odpowiadało 14 tygodniu. W czwartek ide na kontrole do gina mam nadzieje ze zobacze moja kruszynkę !! Bo mam wrazenie ze od paru dni cos tam czuje tak pare cm nad koscia łonowa wiec to chyba dzidzia ;] no i chcialabym dowiedziec sie jakiej jest płci straszniee !!:-)
A jak tam u Was?? nie bede nadrabiac bo zajeło by mi to conajmniej tydzien
aaaaa i zapomniałabym od paru dni z moich piersi wydobywa sie taki lepki przezroczysty płyn czy aby to juz zalążki siary??
Witam nowe staraczki i życze szybkiego zafasolkowania oczywiscie śle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eh steskniłam sie za Wami ))))
11 maja byłam na gebetycznym usg, dzidzia zdrowa i miała w tedy 6,23 cm co odpowiadało 14 tygodniu. W czwartek ide na kontrole do gina mam nadzieje ze zobacze moja kruszynkę !! Bo mam wrazenie ze od paru dni cos tam czuje tak pare cm nad koscia łonowa wiec to chyba dzidzia ;] no i chcialabym dowiedziec sie jakiej jest płci straszniee !!:-)
A jak tam u Was?? nie bede nadrabiac bo zajeło by mi to conajmniej tydzien
aaaaa i zapomniałabym od paru dni z moich piersi wydobywa sie taki lepki przezroczysty płyn czy aby to juz zalążki siary??
Witam nowe staraczki i życze szybkiego zafasolkowania oczywiscie śle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eh steskniłam sie za Wami ))))
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kwiatuszku a przestań szkoda gadać...
Nicola heh bo widzisz z tym sprawdzaniem cykli to jest tak, ze jednym to pomaga a innym (w moim przypadku jak widać) przeszkadza... Bo jeśli wiesz kiedy masz owu zaczynasz kochać się mechanicznie... myślisz o tym ze moze tym razem się uda itp. I w ten sposób się blokujesz... Ale wy kochaliście się długo juz bez sprawdzania cykli wiec warto spróbować, choć ja na początek kupiłam bym zestaw testów owu po 1zł i na razie tak spróbowała... a jak nie wyjdzie to ewentualnie wtedy kupiłabym ten mikroskop.
Olcia to jeszcze nic pewnego na 100%... ale zastanawiamy sie nad tym! Bliżej września będziemy wiedzieć jak sytuacja wygląda :-)
Co do brzucha jak urodziłam to zarzekałam sie ze nie bede tęsknić za ciążą... ale minęły 4 miesiące i z sentymentem patrzę na kobiety ciężarne... Nie mogę sie doczekać kiedy przyjdzie odpowiedni moment na starania o drugą pociechę!! I to właśnie bardzo pozytywnie mnie nastraja bo wiem ze te przeżycia jeszcze przede mną! Tak jak jest mi szkoda ze Konrad tak szybko rośnie i mam takie wrażenie ze nie zdąże sie nim nacieszyć i ta myśl o dugim dziecku tak mnie uspokaja że będe miała okazje jeszcze taki cud obserwować jakim jest rozwój brzdąca!
Claudusia jak dobrze cię widzieć!! Ja na genetycznym w 14 tygodniu dowiedziałam sie ze noszę chłopczyka a na połówkowym 3D tylko to potwierdziliśmy :-) A to co czujesz to pewnie to jest właśnie to!! Ja też poczułam pierwsze ruchy w 15tygodniu ciąży! Pokaż brzuszka kochana!! To będziemy wróżyć co tam w brzuszku nosisz!!
A to coś lepkiego to jest właśnie siara Mi nie leciała ani kropelka aż do porodu. dopiero po porodzie zaczęła!
Nicola heh bo widzisz z tym sprawdzaniem cykli to jest tak, ze jednym to pomaga a innym (w moim przypadku jak widać) przeszkadza... Bo jeśli wiesz kiedy masz owu zaczynasz kochać się mechanicznie... myślisz o tym ze moze tym razem się uda itp. I w ten sposób się blokujesz... Ale wy kochaliście się długo juz bez sprawdzania cykli wiec warto spróbować, choć ja na początek kupiłam bym zestaw testów owu po 1zł i na razie tak spróbowała... a jak nie wyjdzie to ewentualnie wtedy kupiłabym ten mikroskop.
Olcia to jeszcze nic pewnego na 100%... ale zastanawiamy sie nad tym! Bliżej września będziemy wiedzieć jak sytuacja wygląda :-)
Co do brzucha jak urodziłam to zarzekałam sie ze nie bede tęsknić za ciążą... ale minęły 4 miesiące i z sentymentem patrzę na kobiety ciężarne... Nie mogę sie doczekać kiedy przyjdzie odpowiedni moment na starania o drugą pociechę!! I to właśnie bardzo pozytywnie mnie nastraja bo wiem ze te przeżycia jeszcze przede mną! Tak jak jest mi szkoda ze Konrad tak szybko rośnie i mam takie wrażenie ze nie zdąże sie nim nacieszyć i ta myśl o dugim dziecku tak mnie uspokaja że będe miała okazje jeszcze taki cud obserwować jakim jest rozwój brzdąca!
Claudusia jak dobrze cię widzieć!! Ja na genetycznym w 14 tygodniu dowiedziałam sie ze noszę chłopczyka a na połówkowym 3D tylko to potwierdziliśmy :-) A to co czujesz to pewnie to jest właśnie to!! Ja też poczułam pierwsze ruchy w 15tygodniu ciąży! Pokaż brzuszka kochana!! To będziemy wróżyć co tam w brzuszku nosisz!!
A to coś lepkiego to jest właśnie siara Mi nie leciała ani kropelka aż do porodu. dopiero po porodzie zaczęła!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Madziu nic takiego się dzisiaj nie działo
Nala była na wizycie i z małym jest wszytko w porządku
Claudusia do nas zajrzała...
Porównywałyśmy brzuchy za czasów ciaży... i chyba nic więcej...
Lam nie dodawała zdjeć
a ja Magdalena, Lamia, Sleepy i Necia założyłyśmy na kameralnych wątek o odchudzaniu!
A i Natkusia prosiła o dodanie na kameralne!
A ja przeżyłam właśnie kosmos... Poszłam wziąć prysznic i znalazłam w kosmetyczce ze szpitala żel pod prysznic brzoskwinia i awokado. Stanęłam pod prysznicem, puściłam gorącą wodę i namydliłam się nim... zamknęłam oczy i wróciłam do szpitala... Stoje ja, z przodu pokaźny już brzuch... i czuje ból... kolejne skurcze a ja leje na siebie ciepła wodę bo się rozluźnić, wokół unosi się zapach brzoskwiń... płaczę i proszę syna żeby wyszedł bo mam dość... Widziałam pomarańczowe ściany łazienki... kwiatową zasłonę.... czułam jak mój mały denerwuję się wewnątrz mnie z powodu ucisku skurczów...
Otrząsnęłam się jak z transu... Chyba wywalę ten żel... albo zostawię na pamiątkę jeśli jeszcze kiedyś będę chciała wrócić do tego miejsca, bo ten zapach do końca zycia będzie mi sie kojarzył ze szpitalem i ciąża...
Nala była na wizycie i z małym jest wszytko w porządku
Claudusia do nas zajrzała...
Porównywałyśmy brzuchy za czasów ciaży... i chyba nic więcej...
Lam nie dodawała zdjeć
a ja Magdalena, Lamia, Sleepy i Necia założyłyśmy na kameralnych wątek o odchudzaniu!
A i Natkusia prosiła o dodanie na kameralne!
A ja przeżyłam właśnie kosmos... Poszłam wziąć prysznic i znalazłam w kosmetyczce ze szpitala żel pod prysznic brzoskwinia i awokado. Stanęłam pod prysznicem, puściłam gorącą wodę i namydliłam się nim... zamknęłam oczy i wróciłam do szpitala... Stoje ja, z przodu pokaźny już brzuch... i czuje ból... kolejne skurcze a ja leje na siebie ciepła wodę bo się rozluźnić, wokół unosi się zapach brzoskwiń... płaczę i proszę syna żeby wyszedł bo mam dość... Widziałam pomarańczowe ściany łazienki... kwiatową zasłonę.... czułam jak mój mały denerwuję się wewnątrz mnie z powodu ucisku skurczów...
Otrząsnęłam się jak z transu... Chyba wywalę ten żel... albo zostawię na pamiątkę jeśli jeszcze kiedyś będę chciała wrócić do tego miejsca, bo ten zapach do końca zycia będzie mi sie kojarzył ze szpitalem i ciąża...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Fakt... czyli muszę sobie zapisać co to za żel
Jej!! Doczekać sie już nie mogę!! I zazdroszczę tych podróży... ja przez 4 lata tak pracowałam i bardzo tęsknie za takim rodzajem pracy - choc jak pracowałam nie raz klnełam... ale terazjak czytam te wszytkie miejscowości o których piszesz... kurcze nie ma miasta w Polsce w którym nie byłam... choćby przejazdem ale byłam wszędzie...
Nicola bo może miną z dwa cykle i wam sie uda... nie wiem... ja bym tak zrobiła...
Jej!! Doczekać sie już nie mogę!! I zazdroszczę tych podróży... ja przez 4 lata tak pracowałam i bardzo tęsknie za takim rodzajem pracy - choc jak pracowałam nie raz klnełam... ale terazjak czytam te wszytkie miejscowości o których piszesz... kurcze nie ma miasta w Polsce w którym nie byłam... choćby przejazdem ale byłam wszędzie...
Nicola bo może miną z dwa cykle i wam sie uda... nie wiem... ja bym tak zrobiła...
reklama
Podziel się: