reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Goya pierwsze słyszę!!! Ani po 5 nie jest zabroniony sex!! tylko i wyłącznie jeśli lekarz zabroni!! Ja np. jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to po prostu z własnej woli postanowiłam żyć w celibacie do pierwszej wizyty!! Wolałam się najpierw upewnić, że wszystko w porządku!! Ale to z własnej nie przymuszonej woli.

IWASKU no, no, no! Pochwal się jakąś ładną fotką!! Ja też zawsze miałam długie włosy i po ślubie obcięłam i taką fryzurkę utrzymuję do dziś ale niestety mój mąż nie jest zadowolony bo wolał długie... a znów ja lepiej się czuję w krótkich

reklama
Iwasek,masz rację :)) w sumie ja nie jestem mocno spięta tylko po prostu lubię wiedzieć -lubię wszystko wiedzieć :D ale dobrze już dobrze- mniej myśleć ,więcej działać :D

hahaha Sleep no brakowało mi Ciebie :-D:-D:-D:-D:-D Buziol kochana :* Dzisija nawet o naszej umowie opowiadałam w salonie bo to znajome i chwaliłam sie dwoma krowami...w planach :-D
Fotą sie pochwalę jak już wszystko zrobię a został mi kolor jeszcze ;-)

Goyyya
dokładnie, działaj bo to frajda móc się zatracić i nie myślec o zabezpieczeniach itd:) Oczywiście pytaj o wszystko jeśli coś CIę nurtuje:) Bo głupich pytań nie ma mogą być tylko głupie odp. ;-)

Ostatnia edycja:
Dobranoc Iwasku :*

A ja to w ogóle poczułam się taka odrzucona teraz... :-( więc się opamiętajcie z tymi czułościami!!! :wściekła/y: :-)

Sleep a osoba się jeszcze nie nauczyła, że jak dziecko śpi to mama też, żeby skorzystać ile się da...?? :>

Iwasku ty sie chwal wloskami dziewczyna bo sluczniw wygladasz w tym kolorze nawet chyba lepiej niż w blondzie :-)

Sleppy nie kinami opisu pod suwaczkiemm ? Sliczny filipek a tatus milusio się zachował zazdroszczę:-p a Ja nic w lampie nie widzialam bo m8 parawan nad głową zrobili se pulke na narzędzia i miałam glowe na prawo bo tambylo odkryte a i nie mialam okularów to już wogle ślepą...

reklama
Madzia: ja ci piszę że ja się wstydzę.. Ala tak dyskretnie żeby nikt nie widział... :)*) no..
A co do spania to prawda.. trzeba iść.. po karmieniu następnym za pół godziny;) Ale lecę już trochę siebie ogarnąć..

Atan: A bo nasz syn jest poddawany codziennym eksperymentom:) A to jak trzymać przy karmieniu, a to jak trzymać przy odbiciu,a to jak odzwyczaić od ssania palca(nawet nie pytajcie jak to możliwe żeby przyzwyczaił się po jednym dniu skoro miał ich 3;P) Biedny jest, ale wybacza głupim rodzicom wszystkie błędy.. Kochane słoneczko..

Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Do góry