reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

taka patrze na Wiktora i coś mi się przypomniało, ost przeglądam forum i były zdjęcia Wiktorka, i mówię do męża ooo patrz to nasze najstarsze dziecko..
a on: yyyy:szok: co?
ja: no nasz najsatrszy forumowy dzieciaczek Wiktor
a on:jeszcze większe gały, to Wy znacie wszystkie dzieci po imieniu?
he he

reklama
Lilly hej kochana! Co tam u Ciebie, babo pisz więcej :-)
Wiktor waży mi już 8,5 kg. Duży nie będzie, za to długi, jak tatuś patyczak :-D
Niestety Cię zmartwię, Wiktor już ma narzeczoną, ba nawet już drugą. Pierwsza się nie odzywa i nie wiem co tam u niej. A drugiej narzeczonej przyszłą teściową przekupuje, co by swoją Ninkę zostawiła dla mojego Wiktora hihi :-)

Miq haha, ale Twój małż nierozgarnięty :-D Przecież to takie oczywiste, że zna się imiona dzieciaczków!
Lilly ma Julię
Ewika Lilkę
Sil Dominisię
Mineralna Jowitkę
Magdalena Bartusia który kiedyś był Oliwierkiem :-D
Iwasek ma Igorka
Atanek ma Amelkę
Fifka ma Konradka
Donia ma Amelkę
Fasolka ma Łucję
Neciuszka ma Małgosię
Lamia ma Adrianę
Sleepy ma Filipka

No przecież to wszyscy wiedzą! (Nie korzystałam z żadnych pomocy :p)

hej dziewczynki, mam chwile bo mąż usypia mała, dzisiaj wyjątkowo budziłą sie 3 razy na jedzenie w nocy, i nad ranem udalo mi sie jej cyca podstawic co prawda bolało jak cholera bo ona mnie strasznie gryzie ale zasneła i tak sobie leżąllm z nią do pobudki :-)

fifka lylydelux
super ze sie z dziecmi kąpiecie jak też planuje takie altrakcje, bo raz że wygodniej a i ile przyjemności :tak:

neciuszka: sliczna Małgosia, i wygląda na spora dziewczynkę,

natkusia: oj biedaczko ale sie ciebie dziadostwa przyczepiło, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&żebys małego jak najdłużej nosiła , moze uda ci sie tak jak mi do terminu dotrwać

slyp: no w końcu mój przyszywany synio Filipek, piekny przystojniak dobrze że go sobie zarezerwowałam i nie pytałam czy chce taką żone jak moja Adriakna ;-), na rynku mało wolnych chłopców to juz sie nie martwoe ze star a panna zostanie :-D, ciesze sie ze miałas poród udany i super ze juz wróciłas \

Ael: o widze ze egzamin zdałaś i imiona dzieci wyrecytowałaś ;-)

no tak mi mąz uspał małą ze juz płacze papap

Ael dobra jesteś!!! :D ja niby też to wszystko wiem, ale, żeby tak z pamięci od ręki wymieniać to takiego daru nie mam :p noo! to widać po kim Wiktorek odziedziczył talenty :) No i rzeczywiście pewnie będzie wysoki i szczupły :) Bo Julia to już 9,5 waży :D a wcina wszystko co jej się pod nosek podstawi :) a z tymi narzeczonymi to nic! Julia poczeka! :-p

lamiav śliczności ta Wasza Adrianka :) Ada :) czytałam ostatnio, że miałaś jakieś dołki? nic się nie martw :) to normalne, chyba każda tak ma :) ale przejdzie a najważniejsze, żeby się w tym coraz bardziej nie pogrążać :)

wow ja tak z biegu to bym nie dała rady, ale jak widzę zdj to wiem kto to:)
a o to zostawienie:

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 38
Miq to zdjęcie jest super!! I widać jak ładnie rośnie Ci brzusio :-)

No prócz dzieciaczków które się urodziły, to jeszcze te w kolejce czekają. Na wylocie jest
Laura z Wioletką
Natkusia z Michałem
Magenta z prawdopodobnie Nikolą
dalej
Miq jeszcze nie wiadomo do końca co będzie :-)

Sobie ściągi w głowie robię hihi :-)

Booooosz!!!! Moje dziecko spało 14 h!!!! Ciurkiem!!! :szok::szok::szok:

fifka nosz naraziłam ci się ;-) posłusznie przyjmuję foszka od Konradka :-) kochana radzimy sobie jakoś nie najgorzej tylko ta moja głodmorra tak łapczywie zajada że po jedzeniu często czkawkę ma teraz właśnie zjadła i czka sobie u tatusia na kolankach ;-) a badań sporo nas czeka regularna morfologia w sprawie jej anemii i do 3mca musi żelazo brać, czeka nas neurolog, oczolog, ucholog no i te standardowe jak usg bioderek i stała kontrola pediatry.

lamia a jaka z niej zalotnica jakie minki stroi ;-)

lilly witaj :)

ael ten nasz forumowy kawaler tak fajnie z mamusią wygląda :-)

widzę że wczoraj ostro było troszkę podczytałam, sama gdybym miała możliwość z czegoś skorzystać chętnie bym to zrobiła jednak nie należy mi się ani macierzyński ani wychowaczy

Dzień dobry!!

Zrobiłyście mi chętkę na kąpiel z Tośkiem :-p tylko troszkę się boję bo on to taki delikatny jest, ze po wszystkim mu wychodzi wysypka!! I troszkę się boję...

Dziękuję za wszystkie komplementy :zawstydzona/y:

Miq brzuszek cudny :*

wiadomo wiadomo Lilianka:tak:
nosz cholerna teściowa, właśnie przyjechał kurier z komp do młodego koszt ok 2 tys sporo tych pudeł, teściu od razu się zagotował jak teściowa poszła płacić i coś tam wrzeszczał a ta franca powiedziała, że to dla Nas, normalnie w 2 sekundy byłam na dole i powiedziałam tak: oooo Leszka komputer, ciekawe jak sobie zasłuży na taki prezent? - myślałam, że teściowa padnie, a co, wredna jestem cooo?

reklama
Do góry