reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Goya pierwsze słyszę!!! Ani po 5 nie jest zabroniony sex!! tylko i wyłącznie jeśli lekarz zabroni!! Ja np. jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to po prostu z własnej woli postanowiłam żyć w celibacie do pierwszej wizyty!! Wolałam się najpierw upewnić, że wszystko w porządku!! Ale to z własnej nie przymuszonej woli.

IWASKU no, no, no! Pochwal się jakąś ładną fotką!! Ja też zawsze miałam długie włosy i po ślubie obcięłam i taką fryzurkę utrzymuję do dziś ale niestety mój mąż nie jest zadowolony bo wolał długie... a znów ja lepiej się czuję w krótkich

reklama
Iwasek,masz rację :)) w sumie ja nie jestem mocno spięta tylko po prostu lubię wiedzieć -lubię wszystko wiedzieć :D ale dobrze już dobrze- mniej myśleć ,więcej działać :D

hahaha Sleep no brakowało mi Ciebie :-D:-D:-D:-D:-D Buziol kochana :* Dzisija nawet o naszej umowie opowiadałam w salonie bo to znajome i chwaliłam sie dwoma krowami...w planach :-D
Fotą sie pochwalę jak już wszystko zrobię a został mi kolor jeszcze ;-)

Goyyya
dokładnie, działaj bo to frajda móc się zatracić i nie myślec o zabezpieczeniach itd:) Oczywiście pytaj o wszystko jeśli coś CIę nurtuje:) Bo głupich pytań nie ma mogą być tylko głupie odp. ;-)

Ostatnia edycja:
Dobranoc Iwasku :*

A ja to w ogóle poczułam się taka odrzucona teraz... :-( więc się opamiętajcie z tymi czułościami!!! :wściekła/y: :-)

Sleep a osoba się jeszcze nie nauczyła, że jak dziecko śpi to mama też, żeby skorzystać ile się da...?? :>

Iwasku ty sie chwal wloskami dziewczyna bo sluczniw wygladasz w tym kolorze nawet chyba lepiej niż w blondzie :-)

Sleppy nie kinami opisu pod suwaczkiemm ? Sliczny filipek a tatus milusio się zachował zazdroszczę:-p a Ja nic w lampie nie widzialam bo m8 parawan nad głową zrobili se pulke na narzędzia i miałam glowe na prawo bo tambylo odkryte a i nie mialam okularów to już wogle ślepą...

reklama
Madzia: ja ci piszę że ja się wstydzę.. Ala tak dyskretnie żeby nikt nie widział... :)*) no..
A co do spania to prawda.. trzeba iść.. po karmieniu następnym za pół godziny;) Ale lecę już trochę siebie ogarnąć..

Atan: A bo nasz syn jest poddawany codziennym eksperymentom:) A to jak trzymać przy karmieniu, a to jak trzymać przy odbiciu,a to jak odzwyczaić od ssania palca(nawet nie pytajcie jak to możliwe żeby przyzwyczaił się po jednym dniu skoro miał ich 3;P) Biedny jest, ale wybacza głupim rodzicom wszystkie błędy.. Kochane słoneczko..

Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Do góry