Uuufff… jejciuś… normalnie kamień z serca :-) dałyście mi nową siłę dziękuję kobitki :-) Aaaaaa właśnie, tak w ogóle, wszystkiego naj, naj, najlepszego w Dniu Naszego Święta :-* nie wiem co bym bez Was zrobiła :-) Jesteście niezastąpione :-***
Nooo, to już na spokojnie :-) Co tam słychać u Fasolci i Łucji? :-)
Ma_gdalena- boski, ten Twój Synuś :-) ciągle wydawało mi się, że taki maleńki jest, a tu patrzę i już kawał z niego mężczyzny :-)
Natkusia- dziękuję za szybką odp. :-) za kciukolki na razie nie dziękuję, ale proszę trzymać
teraz to już musi się udać :-)
Fifcia- dziękuję za odp. :-* właśnie chyba mojej gin. też o to chodziło, by jak najbardziej zwiększyć szanse :-)
Netka- i Tobie za szybką odp. bardzo dziękuję :-* ratujecie moje zdrowie psychiczne, a teraz (podobno) mam się nie denerwować
i za fluidki dziękuję :-** teraz proszę mocno za mnie kciuki trzymać
to jest moje być, albo nie być :-) a tak swoją drogą, z ciekawości, to do poradni leczenie niepłod. trzeba mieć skierowanie? Oj tam nieważne samopoczucie po lekach, jestem w stanie wytrzymać wszystko, był tylko pomogły :-)
Atanku- no taaak, dzień kobitek pełną gębą
dobrze, dobrze niech Ci ciutkę Amelka da popalić, będziesz miała co wspominać
sukieneczka piękna :-) na razie za kciuki nie dziękuję, ale proszę je za mnie wciąż trzymać :-* dziękuję za życzonka ;-) i Tobie wszystkiego co najlepsze życzę
spełnienia marzeń :-)