reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku cieszę się, ze paczka doszła! Mam nadzieję, że dodatek się przyda :-)

Ewika a Twoją córeczkę dalej ta wstrętna ospa męczy?? :-(

Kalinka witamy na forum! Idealnie trafiłaś ;-)

A teraz ja mam pytanie do mamusiek, które ściągają pokarm!! Ja właśnie ściągnęłam z jednej piersi 70ml ale wiem, że to nie starczy na jedno karmienie i czy mogę za chwilę do tego ściągnąć czy muszę już do osobnego pojemniczka i nie powinnam tego mieszać???

reklama
Truskawcia...no moze tak byc, ze prolaktyna skoczy, ale mnie spadla i jakos doktorka nie kazala mi jej badac...wiec nie wiem...wiem, ze np jakbys biorac bromka zaszla w ciaze, to jeszcze do ktoregos tygodnia bedziesz musiala go brac, bo jego jak sie jest w ciazy nie mozna odstawiac natychmiast, bo cos tam zlego sie dzieje...
a ten dom zly to potem dopiero sie rozkreca...jakos od polowy jak juz wiadomo mniej wiecej o co chodzi i jak dochodzi do tego zabojstwa. ja bylam na tym w kinie i normalnie jak ogladalam to mialam ciarki:-)

tak w ogole to dzien dobry dziewczynki! :*

witam się, już od rana na nogach, mąz do pracy, Seba do szkoły to iśniadanko zjadłam wcześniej, i będe jadła znowu przez cały dzień. W nocy kiepsko spałam brzuch mnie bolał, i skurcze mnie męczyły, a teraz jakby lepiej.
Pochwalę się ze dostałam wczoraj bukiet róż od męża i dużą pakę pierniczków w czekoladzie które uwielbiam i zeżarłam prawie całą pakę :tak::tak:

neciuszka: i jak już łykałaś dzisiaj leki ?

ewika: jaka słodka twoj kruszynka i pasują jej te kropeczki :-)

kalinka: witam cię serdecznie , życze powodzenia i obyś nie traciła nadziei, czasami trzeba na dzidziusia czekać dłużej czasmi krócej ale wierzę że wam się uda, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ślę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miq: jak tam się czujesz ? apetyt widze dopisuje :-)

milia: hejka ;-)

magdalena, fifka: jak tam noc minęła , maluszki wasze grzecznie spały ?

cześć miliaa... ;-)

Ja czekam na tą wredną @ powinna przyjść we wtorek... Temperatura cały czas rośnie... (.)(.) bolą... przezroczysty śluz... ale i tak wiem, że nic z tego nie wyszło.. jakoś mam takie przeczucie... ;-)

witam się i ja :)

zwlokłam się z łóżka wzięłam leki, teraz jem śniadanko i zobaczymy jak dziś będzie. na szczęście nie muszę w sumie nic dziś robić mąż w pracy potem ma szkołę, pisanie ciąg dalszy będzie po niedzieli jak popłacą za ostatnie i dadzą materiały do rozdziałów :-) czekam aż na koncie pojawi się dziś wypłata męża i zamawiam pościel :D

lamia wzięłam zobaczymy jak się będę czuć za jakąś godzinę dwie jak zacznie działać. mój mnie wczoraj zaskoczył bo dostałam czekoladki a on od dawna nie pamięta o tego typu sprawach ;)

neciuszka: jak to faceci, nie mają głowy to takich spraw, do zapamiętywnia dat :-)
Ja mam zamiar dzisiaj tez leżeć bo jakoś gorzej się czuję no i tętno czuję że mam jakieś duże bo aż czuję jak mi serce wali

Magdalena, możesz mieszać z jednej doby, ale piszesz najwcześniejszą datę. Przy czym ściągasz do nowego i dolewasz do pierwszej "dawki".

Kalina, witaj :) tutaj od razu załapiesz bakcyla mierzenia, liczenia, sprawdzania, pocieszania i... uzależnisz się od forum :) ale to pozytywne strasznie :)

Ewika, piękna kropeczka, nadal Was ospa męczy?

reklama
sil jak tam kobietki się macie? :-)

lamia ja też mam zamiar poodpoczywać, po tym leku wczoraj miałam podwyższone ciśnienie. nie chcę zapeszać ale muszę poobserwować, mam wrażenie że minimalnie mam od wczoraj mniejsze cukry a jem cały czas tak samo, być może jest to co doktor mówił, że ta tarczyca mi w cukrach miesza

Do góry