reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Olcia...te to juz przejrzalam milion razy...podobno w nastepnym tygodniu ma byc juz cieplo, jakos nawet do ok 15 stopni...fajnie by bylo:-)
jak ja jestem piekna to ty jaka...w szczegolnosci w tej sukni slubnej:-) :*

a co dostalyscie dzis od swoich eMków?:-) ja rozyczke i czekoladki:-)
magda...oczywiscie dawaj filmik...!!! czekamy:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
magda jeszcze się pytasz ! pf.. :p jasne że chcemy!

ogólnie mam więcej zdjęć od rodziny ale jakoś nie miałam jeszcze weny żeby dokładnie przejrzeć które nadają się do publikacji haha :D no my to chyba dopiero w kwietniu bo mamy robić też zdjęcia w wodzie.. :D

Fifka mega widok !!:D haha a swoją drogą to dlaczego dzieci tak "lubią" włączoną suszarke?? przypomina im to dźwięk z brzuszka czy o co chodzi ??

Fifka...ale sie usmialam...hahahaha:-D no ten twoj smyk niemozlliwy jest...mnie to suszarka od razu budzi...ale maly przyzwyczail sie do szumu wod plodowych...kochany jest :*

Fifka na to to ja nigdy nie wpadłam :-D ale się uśmiałam!! Ale dobry pomysł :-)

Haha a no głupi pomysł ale działa! Dzieci lubią szum bo w brzuchu słyszały szum wód płodowych! Hałas teraz w domu aż mnie głowa boli ale przynajmniej poprasowałam małego ubranka!

No ale zaraz będzie karmienie więc koniec laby :-)

Milia śliczna kobietka jesteś! Ja pracuję w przedszkolu to przy dzieciach zanim miałam Konrada to dostawałam nie powiem czego... instynkty to mnie zżerały od środka! :sorry2:

Magdalena no czekamy na Filmik!!

Fifka, ja też uważam, że suszarka to najlepszy przyjaciel mamy w pierwszych miesiącach życia :p ale już za miesiąc dwa nie będziesz jej w ogóle potrzebowała :p ja już nie używam suszarki od ok 2 miesięcy ;) ale wcześniej nie raz się przydawała, mała zasypiała i uspokajała się momentalnie :p te dźwięki suszarki czy odkurzacza to jest "biały szum", można o tym poczytać w internecie, ponoć przypominają dziecku dźwięki z łona matki, ale może to być bardzo uzależniające więc trzeba uważać :) JUż pare razy słyszałam o przypadkach dorosłych ludzi którzy są uzależnieni od suszarki :p ale póki co możesz spokojnie używać suszarki, skoro to go uspokaja i koi jego nerwy, to czemu nie, chyba gorzej jakby miał płakać i się denerwować :)

Miliaa piękna z Ciebie kobieta!!! aż miło popatrzeć :D

ej, normalnie dawno tak duzo komplemenciorow nie dostalam:zawstydzona/y: fajny ten dzien kobiet jest:-D dzieki :*
zbieram sie, bo tesciowka dzis na obiad zaprosila, wiec musze sie wyszykowac;-)

Lilly ja użyłam suszarki dopiero dwa razy -dzisiaj trzeci :tak: Nie mamy potrzeby używania jej często, ale w razie kryzysowych sytuacji dobrze wiedzieć ze człowiek ma takiego asa w rękawie (a raczej w łazience :cool2:)

reklama
lily: śliczna twoja malutka i juz taka duża pannica, ah te dzieci rosną niemożliwie szybko :tak:

fifka:
no skoro suszarka tak działa to rzeczywiście jest przyjaciółką mam :-D

milia: no pięknie wyglądasz z maluszkiem na rękach, obyć jak najszybciej swej tak tuliła, tego ci życzę

silka: cieszę sie ze juz toja mam jest w domu , niechszybko dochodzi do siebie

magdalena:
czekam na film

neciuszka: jak tam się czujesz, odpoczywasz?

Mój mąz pojechał na objazd kobiet w rodzinie, i dzwoni co minutę co kupić tej co tamtej, aż mam go już dość,

Do góry