reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Madziu boże jak on się ślicznie do siebie uśmiecha!!! :-D:-D:-D:-D aż serce rośnie!!!!! Nie mogę się doczekać Kiedy Konrad zacznie uśmiechami odpowiadać na moje uśmiechy!!! Narazie reaguję na mój głos i często mi się przygląda robiąc różne minki, ale jego uśmiechy jeszcze są takie nieświadome.

lamia wydrzemałam się wyleżałam i jest o niebo lepiej chociaż ciśnienie mam wysokawe odrobinę, no i cukier rozsypałam :-D

magdalena cudo jak się śmieje pozwoliłam sobie pokazać mężowi zacwycony jest :)

lily twoja malutka też śliczna

fifka kondradek też boski

a mój mąż zachwycony waszymi maluszkami zaraz do brzuszka gadał mojego też wieczorami przykłada głowę i rozmawia z córcią ;)

magdalena: jaki fajny twój Bartuś, i taki podobny do ciebie ze zdjęć że hej :-)

neviuszka: no to dobrze ze wypoczęłaś, ob jutro było lepiej

przyszła moja paczka: laktator, wkładki laktacyjne, pudełeczko na smoczek, butelka antykolkowa, podkład do przewijania, osłonki na brodawki, majteczki ceratowe do pieluszki tetrowej, i gratis butelka lovi :-)

Zrobiłam dla nas deserek z galaretek i bitej śmietany z okazji mojego święta, a co sama muszę siebie rozpieszczać :-D

Kochane, więc napiszę od początku… byłam dziś u gin. oprócz prolaktyny wszystko u mnie gra i buczy :-) gin. stwierdziła więc, że zaatakujemy na dwie strony i tak: mam brać bromergon ½ tabl. dwa razy dziennie, i duphaston 1 raz dziennie od 14- 25 dnia cyklu. Teraz moje pytanie i wątpliwości…. Co jest na co? Czy pomaga? I czy dzięki temu mam większą szansę na ciążę? :-) Bo jeśli przez około 3 m-ce nie zajdę w ciążę to czeka mnie por. bezpłodności :-( a tak się tego boję, nie chcę!!! :-(

reklama
Netka lepiej się już czujesz po lekach?

Lamiav gratuluję zakupów :-)

Fifka suszarka mnie po prostu rozwala :-D dobrze, że pomaga ;-)

Truskawcia brałam bromergon kilka lat na prolaktynę i melduję że pomogła.. Jak zaczęłam się starać to tak jak Tobie gin mi dał ale Luteinę (to jest to samo co duphaston).. Zaszłam w drugim cyklu. Melduję, że jak najbardziej pomaga! :-) I też miałam czas za zafasolkowanie 3 msce - udało się więc trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&!

Ma_g najlepszego dla Bartusia :*

Ostatnia edycja:
Do góry