reklama
magenta :)
Fanka BB :)
milia nie ma sprawy ehh jeszcze dwa tygodnie i trzeba jechac kupic wozek w koncu i zwlec sie z tym tutaj ogolnie musze liste przepisac i z niej sobie spisa juz tylko to co musze dokupic
lamia przyszły ci te cycniki do karmienia? też zamówiłam od niego i czekam.
ja czekam raz na piątek na wypłatę i wtedy będę na jakieś botki płaskie polować i kupimy jakieś tam lovele itp, a dwa to czekam na zwrot i wpływ za pisanie prac i wtedy zamawiam pościel i kupę innych rzeczy
ja czekam raz na piątek na wypłatę i wtedy będę na jakieś botki płaskie polować i kupimy jakieś tam lovele itp, a dwa to czekam na zwrot i wpływ za pisanie prac i wtedy zamawiam pościel i kupę innych rzeczy
magenta :)
Fanka BB :)
net mi dzis cos nawala a pogoda super ehh a wozek tak juz mam wybrany od dwoch miesiecy chyba jak tylko go ujrzalam zakochalam sie w nim
Witam się i ja w ten piękny słoneczny dzień :-)
Magenta, Netka brzuchy pierwsza klasa :-) do schrupania hihi ;-)
Claudusia ja zawsze taki ból miałam w okolicach owulki oraz przez pierwsze tygodnie ciąży :-) a wredota @ przyszła już?
Miq wypróbuj to co dziewczyny napisały.. Ja byłam przeziębiona to poszłam do apteki i Pani mgr dała mi jakieś granulki do rozpuszczenia w buzi i w 2 dni postawiły mnie na nogi tylko nie pamiętam nazwy
A mnie wczoraj mój Michał pierwszy raz skopał cały dzień aż tatuś mógł poczuć pierwszy raz synka
Magenta, Netka brzuchy pierwsza klasa :-) do schrupania hihi ;-)
Claudusia ja zawsze taki ból miałam w okolicach owulki oraz przez pierwsze tygodnie ciąży :-) a wredota @ przyszła już?
Miq wypróbuj to co dziewczyny napisały.. Ja byłam przeziębiona to poszłam do apteki i Pani mgr dała mi jakieś granulki do rozpuszczenia w buzi i w 2 dni postawiły mnie na nogi tylko nie pamiętam nazwy
A mnie wczoraj mój Michał pierwszy raz skopał cały dzień aż tatuś mógł poczuć pierwszy raz synka
reklama
Podziel się: