reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku a jak tam sobie radzisz? Jak Amelka? Daje pospać w nocy? :-D

ee nic mi nie mow co do nocy przewaznie co 2 lub 3 h pobudka bo kupa albo siku... i tak w kulko a do tego dzis od 5 spac nie chciala i dopiero przed 13ta zasnela..

a byla dzis u nas ppolozna kazala mi wyrzucić sudocrem i smarowac innym niepamietam nazwy ale powiedziala ze ten co mam to tez moze byc ..
a mala przytyla ;-) z 2780 na 3010g ;-)

reklama
Cześć Atanku!
No widzę, że Amelka rośnie jak na drożdżach :-) no wiesz.. taki piękny dzień, słoneczko świeci więc Małej nie chce się spać ;-) wrzucaj fociaka plis plis :tak:

A tak w ogóle dziewczyny.. ile po porodzie można z dzieckiem wyjść na spacer?

Ja smaruję pupę Termetiolem - to stara sprawdzona maść i u nas działa ekstra na odparzenia pupki. :-D
A z tym spaniem to mała się unormuję z czasem! Mój Konrad potrafi i 5 godzin przespać, choć ostatnio ma chyba skok rozwojowy bo z dnia na dzień zaczął dużo więcej jeść :sorry: i potrafi co 3 godziny mi dwie piersi opróżnić.

Natkusia ja z Konradem wyszłam dopiero po prawie miesiący bo on urodził sie akurat w te okropne mrozy... Położna moja mówiła że jeśli pogoda dopisuje to po 2 tygodniach można już wychodzić, tylko wcześniejtrzeba dziecko przyzwyczaić i wietrzyć pokój. (werandować się)

A ja wczoraj ważyłam Konrada i.... tadam! 4100kg! :-) mały przytył od urodzenia już 1300kg!

Fifka Ano tak na mróz z dzieciaczkiem wychodzić to raczej nie.. Jak mam termin czerwiec/lipiec i aż strasznie będzie czekać z Młodym 2 tyg żeby wyjść jak będzie taka piękna pogoda :confused2: No Konrad to samo.. Te dzieciaczki Wam rosną i rosną! :]

Atanku dziękuję :* przekochana! <rozmarzona> .. Mam konto na fb ale Was nie mam :-( jedynie co to mam Pyscka.

Ostatnia edycja:
neciuszka: biustonosze w tamtym chyba tygodniu przyszły lub jeszcze wcześniej, są fajne i miłe w dotyku

atan: jak sliczna amelka i jak słodko wygląda z misiem :tak:

normalnie zasypiam ale sie powstrzymuję bo potem w nocy nie zmrużę oka, no i czekam na kuriera z łóżeczkiem bo powinien dzisiaj być

Atan slicznosci Amelka rosnie jak na drozdzach a ciocia nie bawem znowu bedzie w polsce to moze przyjsc na odwiedziny zobaczyc kruszynke???:-p mnie tez cos muli spanie ale sie boje ze jak teraz pojde spac to juz w nocy wogole bedzie masakra wcale nie bede spac

lamia a jakie lozeczko wybralas?? sobie my z moim ukochany sie klócimy o lozeczko hehe bo mam juz turystyczne a moj chce biale drewniane:p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry