reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej neciuszka: jak tam sie dziewczyny czujecie ? noc przespana ?

miq: ty śpij teraz ile wlezie bo póxniej to będzie kiepsko

ja na poczatki ciązy to gdzie sie nie położyłam to spałam, a teraz jak nakręcona spać sie chce ale nie mogę i też mój biedny mąż sie męczy bo ja sie strasznie wierce

witam Neciuszko :*
ja wcale wielkiego brzucha nie mam a wyspac tez sie nie moge :zawstydzona/y: albo sie budze w nocy z glodu albo siusiu albo bobo kopie ... i na boku mi nie wygodnie a tu mi zagoraco i ciagle cos :-p

lamia, magenta dzie tam nie za bardzo, moja panienka jak się położę i poczuje więcej miejsca to wariuje, jak siądę jak teraz daje popalić bo jej ciasno. od kilku dni non stop mam mega zgagę nie mogę sobie poradzić z nią. a brzuch to taaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiii mi się zrobił.

ja mam tak samo, jeszcze brzuszka nie miałam a już nie mogłam spać. W nocy mi gorąco, rozkopuje się, a mąż jak robocik mnie cały czas przykrywa

neciuszka: mi tez brzuch ostatnio wypalił jak szalony i mała tez sie strasznie rozpycha na wszystkie strony.
dawaj fotosa brzusia ;-)

magenta ty tez sie pochwal brzusiem

a ja spróbuję ciuszki zrobić i dodać ale nie wiem czy sie uda

no i sie nie da myslłam ze bezpośrednio z aparatu pójdzie ale nie chce sie zrobic wiec sie nie pochwale

Neciuszka o zgadze mi nic nie mow tragedia :/ :zawstydzona/y: u mnie maluszek jak siedze to kopie bo mu ciasno jak leze kopie bo wiecej miejsca tyle tylko ze moj bobo daje mi po kosciach plecach :/ i nie wiem dlaczego ale uparcie chce glowe wyjac przez pepek :p

a moj brzuszek dodalam kilka dni temu :p w piatek chyba :p:-p DSC00316.jpg to chyba takie najlepsze akurat z tej strony maluszek ma glowe :p co bardzo bym chcial zmienic zeby sie przesowal i zebym nie musiala miec cesarki :/ tak bardzo chcialam rodzic naturalnie ale bobo uparcie w tej samej pozycji ciagle :/

reklama
magenta: jaki zgrabny brzusio, ja taki mały miałam chyba w 20 tygodniu :-D, a widze ta główkę :tak:. moja siedzi pośladkami do dołu ,i tez bym chciała zeby sie główką w duł ułozyła bo nie chce cc

neciuszka: sliczny brzuszek i co ty gadasz że wielki, masz fajny i w porównaniu do mojego mały brzuszek ja to mam armatę :-D

Do góry