reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magenta: w końcu zamówiliśmy zwykłe ,proste, bo będzie tak stało że i tak będzie widać tylko przód, a pościel mam z baldachimem więc będzie ozdabiał całość, a zamówiliśmy kolor teak z szufladą takie
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 6 KOLORÓW DARLAND (2122405594) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a jaki wózek wybraliście ?

z nudów zabieram się za robienie bułeczek drożdzowych ale ciasto zrboi mikser, bo mam końcówkę w robocie do ciasta drożdżowego ale nigdy nie używałam, więc mam okazję bo nie chcę sie przemęczać, jak nie wyjdzie to trudno, ale chociaż mam zajęcie :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
lamiav śliczne łóżeczko, już sobie adres zapisałam he he a jakies ochraniacze, baldachimy będziesz miała?

był listonosz:-D

Załączniki

• DSC00572.jpg
    DSC00572.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00576.jpg
    DSC00576.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00575.jpg
    DSC00575.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Nie chce mi się czytać :)
Byłam dziś w pracy, znaczy w odwiedziny, z Dominiką. Ale się nią pozachwycali wszyscy :) I słonia dostała pięknego, wrzucę Wam zdjęcia potem, jak zrobię, bo na razie Mała śpi. Jak się obudzi, przewinę, dam jeść i zmykam na zakupy, tym razem sama.
Mąż ma sajgon w pracy, ciekawe, kiedy wróci. Byle nie było, jak wczoraj. Mała nie chciała jeść, a chciała cyca, złościła się, nie chciała spać, ja załapałam baby bluesa, że nie wiem, co dziecku potrzebne, że nie umiem się nią zająć. W końcu A posłał mnie spać, że ją uśpi. I usnęłam, rycząc o 22.30, obudziłam się o 12, a on siedzi z nią na rękach, w podkoszulku, zmarznięty, ale nie dała się odłożyć. A nie budził mnie, bo chciał, bym odpoczęła. kocham go strasznie...

miq sliczne ciuszki ten pierwszy pajac strasznie mi sie podoba i ta czapeczka ;-)

sil ooj ojoj :* no czasami tak jest...

Ostatnia edycja:
Sil no to super ze masz tak wspanialego mezulka i tak sie zajmuje wami :):tak: tylko sie cieszyc bo chyba to najwazniejsze ze nie zostawil cie samej z tym wszystkim na glowie i nie poszedl spac .. znam i takich co tak robili :confused2::angry: moj dzieki bogu teraz zamiast witac sie ze mna najpierw caluje moj brzuch a potem mnie :p ale terapia wstrzasowa podzialala skutecznie :-p:cool:

mig slicznosci te ubranka :tak::-) ja juz sie nie moge doczekac kiedy przyjdzie czas na ubieranie maluszkow w nie:p a tutaj w szwecji do porodu nie bierze sie nic po za ubrankami na wyjscie do domu i fotelika mam nadzieje ze po cesarce potrzymja mnie z dwa dni w szpitalu wrazie co... i tutaj tatusiowie musze byc przy kobiecie

miq: ale słodkie te ubranka , ten króliczek mnie zachwycił :-)
pościel cały komplet mam taki , kolor serduszka w kwiatuszki ecri , to będzie 5 komplet
MAMO-TATO 15-CZ POŚCIEL 90x120 SERCA MOSKITIERA (2027391427) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

magenta: bardzo fajny wózek, u mnie w sklepie takiego nie wiadziałm, a łóżeczko takie turystyczne też mi sie podoba i zastanawiam sie nad dokupieniem ale jakiegoś używanego żeby u mojej mamy stało

atan: to miq te pajacyki zamówiła :-D

silka:to czekam na fotki później

przyszedł listonosz i i się wk.... ale tylko na chwilkę, bo patrze a on mi 500 zł z zusu daję, myślę co jest do cholery , ale zobaczyłam ze to za pare dni, tak będą mi ciułać za każde zwolnienie, ???????/ a da sie tak zrobić zeby oni mi na konto przesyłali a nie do domu ?//

Ostatnia edycja:
ja to turystyczne dostalam od siostry ma przewijak melodyjki lampke wibracje itp ... mi sie ona bardzo podoba i jest wygodne tak mi sie wydaje drewniane owszem tez mi sie podbaja ale jednak wole turystyczne bo nie ma sensu kupowac dwuch albo 3 lozeczek ze wzgledu na podroze do polski ... wole jedno zapakowac w torbe do bagaznika i spokuj.. moj za to sie uparl na drewnianie :p i o to sa spory no ale mowie mu ze w drewnianym bedzie sam spal:p hehe

reklama
mgenta: no wy jak podróżujcie między krajami to tak, bez sensu dwa łóżeczka,ja to siedze na dupci i nie wybieram się nigdzie :-)

kobiety jak myslicie zaszkodzi dziecku jak wypije sobie kwasu z ogórków kiszonych bo strasznie mi sie chce go pić :rofl2:

Do góry