reklama
Truskawcia
Fanka BB :)
Jejciuś Fasolcia trzymaj się &&&& na pewno wszystko będzie dobrze :-)
Hejo kobiałki
Fasolko &&&&&&&& Trzymaj się kochana!
Mieliśmy dzisiaj wizytę u ortopedy. Niunio ma wszystko z bioderkami ok. Zdziwiło mnie tylko stwierdzenie o tym aby usztywniać małemu kciuk aby nie zwijał go w piąstkę... Odkąd pamiętam maluszki często trzymają piąstki no ale może to jakieś nowum.
Słyszałyście o tym?
Iguś spał dzisiaj całą noc od 19:30 do 9 Wyspaliśmy się dzisiaj :-) Cały dzień też prawie śpi więc obawiam się o dzisiejszą nockę ale zobaczymy.
U tatusia ......................DLa cioci Asi
Fasolko &&&&&&&& Trzymaj się kochana!
Mieliśmy dzisiaj wizytę u ortopedy. Niunio ma wszystko z bioderkami ok. Zdziwiło mnie tylko stwierdzenie o tym aby usztywniać małemu kciuk aby nie zwijał go w piąstkę... Odkąd pamiętam maluszki często trzymają piąstki no ale może to jakieś nowum.
Słyszałyście o tym?
Iguś spał dzisiaj całą noc od 19:30 do 9 Wyspaliśmy się dzisiaj :-) Cały dzień też prawie śpi więc obawiam się o dzisiejszą nockę ale zobaczymy.
U tatusia ......................DLa cioci Asi
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
dobra laski moj foch za olewanie mnie wczoraj i dziś na bok
Fasolka jest w szpitalu zaczęły jej cieknąć wody dostała kroplówkę i biedna cała się trzęsie
O masz... a dzisiaj fasolka pytała mnie o to jak odróżnić wody od śluzu... Mam nadzieję że wszytko będzie dobrze! Trzymam kciuki Fasolka! Nawet jeśli to są wody i urodzisz niedługo to jesteś już na takim etapie że dzieci przeżywają i mają się dobrze. Ale trzymam kciuki zeby to był tylko fałszywy alarm!
Iwasku a pieluchowałaś nogi szeroko dla Igorka? Bo dla mnie tak położna mówiła ale ja tego nie robię... a o do kciuka to pierwsze słyszę... boże co oni wymyślają z tymi dzieciakami... kiedyś nie było takich dzikich zaleceń i dzieci były zdrowe...
Ooo jaki przystojniacha!!
A Konrad dzisiaj kończy MIESIAC!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: