grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Milia- nie wiem dlaczemu się nie udało może faktycznie moja prolaktyna mi wszystko blokuje :-( chociaż @ nadal nie mam i wariatka robię sobie nadzieję Jejciuś nawet nie wiesz jakbym chciała przerwać tą złą passę ;-) ale chyba nic z tego
Grzanka- pracujesz w zakładzie fot. i pracujesz tam po 12 h? :-) nietypowe ;-)
Dana- witaj trzymam za zbijanie &&&&& chyba ja też będę musiała (coś) zbić :-)
Atanku- jak się czujesz? :-) pewnie już niedługo będziesz w domku i w końcu na spokojnie będziesz wracać do życia ;-)
Fifcia- oj zaborcza mamusia jesteś :-) ale potrafię zrozumieć, że drażni Cię „przerzucanie” Konrada z rąk do rąk przez ludzi których nie zna. Swoją drogą też mi się nie podoba jak ktoś całuje takiego maluszka (chyba, że to rodzice) tak jak pisałaś, każdy ma swoje zarazki.
Ma_gdalena- piękne zdięcia z chrztu macie a Ty wyglądasz kwitnąco :-)
Sil- widzę, że też już po chrzcinach jesteście :-) Malutka przesłodka :-) Właśnie chodzi o to, że jeśli ktoś robi coś co jest zgodne z wychowaniem przez rodziców dziecka to okej :-) dlatego każda mama powinna mówić otwarcie co można robić przy dziecku, a czego sobie nie życzy :-)
Sun- jeeju wybacz, ale Twoja teściowa jest… chora
A u mnie dzisiaj 33 dc. (.)(.) napompowane, nawet nie bardzo bolą, tylko są pełne w brzuchu mi coś jeździ, wibruje… a @ wciąż nie ma co się ze mną dzieje? Mam tylko nadzieję, że nie dostanę @ przed samą wizytą i gin. :-(
Zakład jest na galerii handlowej marketu wiec dlatego takie godziny otwarcia ...