reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
wow witam ale tu pustki ;-) ja nadal nie rodze dzis w planie zebra z przepisu pyscka i rodzicemnie odwiedzaja zobaczyc panele ;-) i kacik amelki ;-) stesknili sie zamna ;-) milego dzionka

Cześć laseczki :)

wróciliśmy właśnie z wizyty u cioteczki Dziureczki :)

a teraz się chwalić będziemy ;)

Zobacz załącznik 438931 witajcie ciocie jestem dziewczynką i ważę 913 gram już :) nadal nie chcę buzi pokazywać więc 3d nie ma ;)

mamusia poszalała na zakupkach i oto efekty :D

Zobacz załącznik 438933Zobacz załącznik 438934Zobacz załącznik 438935Zobacz załącznik 438936Zobacz załącznik 438937Zobacz załącznik 438938Zobacz załącznik 438939Zobacz załącznik 438940Zobacz załącznik 438941

Neciuszka gratulacje, wiedziałam że będzie babeczka :-D
A te ubranka super i część na bank z textyli :-), z pierwszej części ubrankowej, 5te zdjęcie te śpiochy na szelkach z króliczkiem, żółte - mam identyczne! :-)

reklama
Widzę, że nikt za mną nie tęsknił... nikt o mnie nie pytał :-:)-:)-( A przepraszam Milia o mnie pytała.... dziękuje kochana ;-), bo chociaż jedna duszyczka o mnie pamięta :-)

A ja biedna - bo leczę właśnie zapalenie płuc :-(

No ja wchodzę na forum i nastaje całkowita cisza... :-(

Ostatnia edycja:
Do góry