zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Laski ta textila to jest textilmarket?
Netka jakie tam są ceny ubranek? W ogóle to fajne zapasy zrobiłaś :-)
Netka jakie tam są ceny ubranek? W ogóle to fajne zapasy zrobiłaś :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeden raz wymiotowalam wymeczylam sie ruchu troche bylo ale nic wiecej.. brzuszek twardy skurczy brak ..Neciuszku gratuluję dziewczynki:-) Jeszcze CI pokaże pysia
![]()
Atanku jak dzisiaj samopoczucie?
no to super ze chrzciny udane ;-) bede czekac na zdjecia tak jak wczesniej pisalam ;-)Neciuszka, no to kolejna dziewuszka, super
Magdalena, wczoraj się stresowałam, ale nie chrztem a przyjazdem teściów, aż mnie przegoniło do kibelka. A alkohol mamy jeszcze ze slubu, wiec wydatek żaden też.
My po chrzcie, nie chce mi się pisać, więc skopiuję z wystaranych:
Melduję, że żyjęUroczystość piękna, od księdza dostała dyplom i obrazek świętej rodziny, rzeźbiony, zresztą, cała Msza tylko dla niej, cudnie. Goście zachwyceni. Jedyna wtopa to zgaśnięcie świecy, bo nam się knot upalił
ale ksiądz obrócił w żart.
Wszyscy pojedzeni, dostaliśmy tonę jedzenia do domu, tort znów zrobił furorę. Zdjęcia wrzucę na pewno, jak mąż obrobi, a to potrwa, bo fotograf napstrykałfotografował narzeczony chrzestnej, pasjonat, więc mamy tonę zdjęć
Jestem zachwycona, Mała ma trzy łańcuszki z Matką Boską, każdy inny, Album Dziecka, dobrze, że nie kupiłam, dwie książki z serii Poczytaj mi mamo, dwa komplety ciuszków, kolczyki i kasę. I oczywiście piękne karteczki.