reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fasolka tak textilmarket ceny są różne ja za te koszulki dawałam 6-9 zł, za śpioszki 8 - 13 zł, bodziaki też są w różnych cenach 6 - 15 zł trzeba sobie popatrzeć ;) jeszcze jutro muszę spojrzeć na moją tabelkę co ewentualnie było by potrzebne w jakim rozmiarze i jak będę w marcu u mamy mojej to też odwiedzę

Sun babiczko, to trza częściej bywać na forum, tyle tu dziewuszek, że to ciężko spamiętać :-)
A Ty duszyczko kuruj się, no przecież fasola nie może przyjść jak mama ta chora :-)

Fasolka tak to textilmarket, ja mam rzut beretem i uwielbiam tam chodzić, kupiłam sobie w grudniu super torbę, przynajmniej dużą, na rękę mogę dać albo na ramię. A ręczniki mamy stamtąd, ja bieliznę, skarpetki ichnie lubię, a ubranka dziecięce mają bardzo fajne. Jak dla mnie materiałowo są dobre i przynajmniej cena przystępna :-)

A u nas właśnie moi rodzice pojechali, mały się nauśmiechał, naślinił, pogadał, popierdział. Od mojej siostry dostał mały bodziaka w paski, bluzkę, buciorki na rzepy skórzane wszystko z mojej ulubionej firmy cocordillo i jeszcze grzechotkę z muzyczką, to jak grało to mały patrzył się jak w malowane cielę :-D
No i dostaliśmy składkę na lepszy leżaczek, pokazałam te z bright stars to się bardzo spodobały. Myślę, że drugi dziadek się dołoży, my sprzedamy leżak z fp to od razu zamawiam :-)

Neciuszka, no to kolejna dziewuszka, super :)

Magdalena, wczoraj się stresowałam, ale nie chrztem a przyjazdem teściów, aż mnie przegoniło do kibelka. A alkohol mamy jeszcze ze slubu, wiec wydatek żaden też.

My po chrzcie, nie chce mi się pisać, więc skopiuję z wystaranych:
Melduję, że żyję :) Uroczystość piękna, od księdza dostała dyplom i obrazek świętej rodziny, rzeźbiony, zresztą, cała Msza tylko dla niej, cudnie. Goście zachwyceni. Jedyna wtopa to zgaśnięcie świecy, bo nam się knot upalił ;) ale ksiądz obrócił w żart.
Wszyscy pojedzeni, dostaliśmy tonę jedzenia do domu, tort znów zrobił furorę. Zdjęcia wrzucę na pewno, jak mąż obrobi, a to potrwa, bo fotograf napstrykał ;) fotografował narzeczony chrzestnej, pasjonat, więc mamy tonę zdjęć :)
Jestem zachwycona, Mała ma trzy łańcuszki z Matką Boską, każdy inny, Album Dziecka, dobrze, że nie kupiłam, dwie książki z serii Poczytaj mi mamo, dwa komplety ciuszków, kolczyki i kasę. I oczywiście piękne karteczki.

Neciuszku gratuluję dziewczynki:D:D:D:D:-) Jeszcze CI pokaże pysia:)

Atanku jak dzisiaj samopoczucie?
jeden raz wymiotowalam wymeczylam sie ruchu troche bylo ale nic wiecej.. brzuszek twardy skurczy brak ..
a zrobilam zebrowa babke od pyscka z przepisu, posprzatalam w pokoju kurze podloge, łózko złozyłam pochodzilam po schodach i nic sie nie rozkrecilo...jedynie mnie plecy teraz po wszystkim bola..
rodzice pojechali milo bylo ze mnie odwiedzili bo dawno mnie nie widzieli ;-)
jutro mam ktg na ktore strasznie niechce mi sie isc wiec chcialabym zaczac rodzic zeby tam nie musiec isc..

Neciuszka, no to kolejna dziewuszka, super :)

Magdalena, wczoraj się stresowałam, ale nie chrztem a przyjazdem teściów, aż mnie przegoniło do kibelka. A alkohol mamy jeszcze ze slubu, wiec wydatek żaden też.

My po chrzcie, nie chce mi się pisać, więc skopiuję z wystaranych:
Melduję, że żyję :) Uroczystość piękna, od księdza dostała dyplom i obrazek świętej rodziny, rzeźbiony, zresztą, cała Msza tylko dla niej, cudnie. Goście zachwyceni. Jedyna wtopa to zgaśnięcie świecy, bo nam się knot upalił ;) ale ksiądz obrócił w żart.
Wszyscy pojedzeni, dostaliśmy tonę jedzenia do domu, tort znów zrobił furorę. Zdjęcia wrzucę na pewno, jak mąż obrobi, a to potrwa, bo fotograf napstrykał ;) fotografował narzeczony chrzestnej, pasjonat, więc mamy tonę zdjęć :)
Jestem zachwycona, Mała ma trzy łańcuszki z Matką Boską, każdy inny, Album Dziecka, dobrze, że nie kupiłam, dwie książki z serii Poczytaj mi mamo, dwa komplety ciuszków, kolczyki i kasę. I oczywiście piękne karteczki.
no to super ze chrzciny udane ;-) bede czekac na zdjecia tak jak wczesniej pisalam ;-)

neciuszka gratu;luje dziewuszki ;-) a te ciuszki boze ta sukienka granatowa boze droga była ?? bo u mnie niema takiego sklepu nie kojarze w poznaniu... a nie mowilam ze bedzie dziewczynka ;-)
moja tez twarzy nie pokazywala bo kciuk ssała ;-)

sun kochana ja zawsze tesknie za toba tylko nie pisalam ale myslalam o tobie ;-) zdrowka zycze ;-)

ael no widze ze tez rodzinka cie odwiedzila ;-) fajnie tak sie do kogos odezwac ;-)

Dziękuję Kobietki :)

jeśli chodzi o płeć to doktor zrobił takie ujęcie że nie było wątpliwości co widzimy ;) a buziaczka ciężko było obejrzeć bo oczywiście kciuk w buzi ;) drugą rączką machała też koło buzi i ma koło karku pępowinę co też troszkę utrudniało obejrzenie, doktorek powiedział, że może się wkońcu uda następnym razem ładne foto 3d jej strzelić.

ewika biedactwo :*

sil gratuluję udanej imprezy :)

atanek nie ma w poznaniu sprawdziłam na stronie ich, w kielcach też nie ma ale na szczęście jest we włoszczowie więc jak będę u mamy to zajrzeć mogę sobie :) a ta granatowa sukienka to prezent jest, chyba że pytasz o tą jeansową.

Ostatnia edycja:
reklama
ewika ojoj wspołczuje... biedna lili zadrapie nam sie... wspołczuje kochana :* mam nadzieje ze szybko jej przejdzie...

mam pytanko na ile dni wczesniej jest to oczyszczanie organizmu ?? bo cos czuje ze mnie coraz bardziej oczyszcza oprucz wymiotow 2 tez sie zaczely narazie nie tak luzne jak rozwolnienie... ale tez.. wiec chyba coraz blizej niz dalej do konca...

neciuszka szkoda ze prezencik bo niewiemy gdzie kupiony bo juz ci chcialam przelac pieniadze i powiedziec kup mi ;-)
mam nadzieje ze u ciebie sie uda zrobic twarz w 3d bo u mnie zawsze raczka w buzi lub kolo buzi dlatego moje zdjecia 3d tylko od boku lekko twarzyczke widac bo zakrywala zawsze;-)

Ostatnia edycja:
Do góry