reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda;enko nie ma za co ;-) a super ze udalo sie obkupic ;-) i zakupy udane ;-) u mnie spokoj ogladam z mezem film na polsacie a w czasie reklam patrze czy ktos cos pisał ;-)

reklama
images (3).jpg HEJ KOBIETKI!!!!!

Chciałam bardzo gorąco podziękować za niesamowitą niespodziankę i prezenty dla Igorka
images (4).jpg
Atanek,Ael,Fifka,Pyscek, Ooollcciiaaa,Sil,Fasolka, dziureczka,Ma-g,Lamia,Miliaa,Truskawcia Magd.a,Neciuszka Madziulek20images (5).jpg
Jesteście kochane !!!!!!!!!

A to moja paczuszka:D
DSC00358.jpgDSC00359.jpgDSC00361.jpgDSC00360.jpg

Załączniki

• images (6).jpg
    images (6).jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 30
Anna a wiesz, że nie wpadłam nawet na to? :-p muszę poszukać

IWASKU nie ma za co ;-) mam nadzieję, że się podoba :-) no i oby dobrze służyło

Ostatnia edycja:
Iwasku Ty takie niepotrzebne pytania zadajesz, czysto retoryczne (już nie chce pisać, że głupie :p), no przecież oczywiście, że Igorek jest przystojny :-)

uuuuuuuuu Ale przystojniak ;-) iwasku ;-)

a u mnie znowu tylko wymioty ja pierdykam dobrze ze mnie w calej ciazy nie meczyly jak ciebie Ael bo niewiem czy bym dała rade.. a do tego cisnienie mi skacze i wtedy mnie glowa boli.. ogladam z mezem 2 film ;-) jak cos to bede pisac ;-)
buziaki milego wieczorka ;-)

Iwasku Niech rzeczy miło się użytkują :tak: a przystojniak z małego!! :-) Jakie kochane minki :-D

Magdalena cieszę się że w końcu znalazłaś czapeczkę. A o tej promocji w smyku słyszałam. Ale czy to jest promocja na wszystkie rzeczy? :szok:

Atanku powodzenia i miłego oglądania! :tak:

Już po gościach! Mały dostał takie kreację ze głowa mała :szok: Prześliczne, ale jeszcze za duże są :-D no i nosidełko! Więc prezenty bardzo trafione!

Ja leżę teraz ze łzami w oczach... nasiedziałam się i natarłam podwozie.... Swędzi i boli teraz jak nie powiem co... :no: NIENAWIDZĘ POŁOGU!!!! :wściekła/y:

A mały właśnie wyssał mi dwie piersi i teraz zatykam go smokiem bo jeszcze chce... co jest? Rano karmie małego a piersi i tak kamienie więc ściągam... a wieczorem mleka jest za mało... :no: Jak będzie źle to mam ściągnięte w butelce, ale wkurza mnie to...

fifka współczuje tego pologu.. biedactwo :*
u mnie jeden tylko skurcz dzis byl wiec nici z wyjazdu do szpitala ;-) czekamy dalej ;-)

reklama
IGORKU no jasne, że jesteś przystojny :-) całusek od cioci Madzi :-p

Fifka niestety nie na wszystko ale jest stoisko z wybranymi rzeczami i musze powiedzieć, że spory wybór ;-)
A co do Konradka to współczuję! Mój młody śpi jak zabity, dał nawet matce pograć w LITERAKI na onecie a teraz idę spać choć on pewnie zaraz się obudzi :-p

DOBRANOC!!!!! :* pchły na noc!

Ostatnia edycja:
Do góry