reklama
Załączniki
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Anna a wiesz, że nie wpadłam nawet na to?
muszę poszukać
IWASKU nie ma za co ;-) mam nadzieję, że się podoba :-) no i oby dobrze służyło

IWASKU nie ma za co ;-) mam nadzieję, że się podoba :-) no i oby dobrze służyło
Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
uuuuuuuuu Ale przystojniak ;-) iwasku ;-)
a u mnie znowu tylko wymioty ja pierdykam dobrze ze mnie w calej ciazy nie meczyly jak ciebie Ael bo niewiem czy bym dała rade.. a do tego cisnienie mi skacze i wtedy mnie glowa boli.. ogladam z mezem 2 film ;-) jak cos to bede pisac ;-)
buziaki milego wieczorka ;-)
a u mnie znowu tylko wymioty ja pierdykam dobrze ze mnie w calej ciazy nie meczyly jak ciebie Ael bo niewiem czy bym dała rade.. a do tego cisnienie mi skacze i wtedy mnie glowa boli.. ogladam z mezem 2 film ;-) jak cos to bede pisac ;-)
buziaki milego wieczorka ;-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Iwasku Niech rzeczy miło się użytkują
a przystojniak z małego!! :-) Jakie kochane minki 
Magdalena cieszę się że w końcu znalazłaś czapeczkę. A o tej promocji w smyku słyszałam. Ale czy to jest promocja na wszystkie rzeczy?
Atanku powodzenia i miłego oglądania!
Już po gościach! Mały dostał takie kreację ze głowa mała
Prześliczne, ale jeszcze za duże są
no i nosidełko! Więc prezenty bardzo trafione!
Ja leżę teraz ze łzami w oczach... nasiedziałam się i natarłam podwozie.... Swędzi i boli teraz jak nie powiem co...
NIENAWIDZĘ POŁOGU!!!! 
A mały właśnie wyssał mi dwie piersi i teraz zatykam go smokiem bo jeszcze chce... co jest? Rano karmie małego a piersi i tak kamienie więc ściągam... a wieczorem mleka jest za mało...
Jak będzie źle to mam ściągnięte w butelce, ale wkurza mnie to...

Magdalena cieszę się że w końcu znalazłaś czapeczkę. A o tej promocji w smyku słyszałam. Ale czy to jest promocja na wszystkie rzeczy?

Atanku powodzenia i miłego oglądania!

Już po gościach! Mały dostał takie kreację ze głowa mała

Ja leżę teraz ze łzami w oczach... nasiedziałam się i natarłam podwozie.... Swędzi i boli teraz jak nie powiem co...

A mały właśnie wyssał mi dwie piersi i teraz zatykam go smokiem bo jeszcze chce... co jest? Rano karmie małego a piersi i tak kamienie więc ściągam... a wieczorem mleka jest za mało...

reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
IGORKU no jasne, że jesteś przystojny :-) całusek od cioci Madzi 
Fifka niestety nie na wszystko ale jest stoisko z wybranymi rzeczami i musze powiedzieć, że spory wybór ;-)
A co do Konradka to współczuję! Mój młody śpi jak zabity, dał nawet matce pograć w LITERAKI na onecie a teraz idę spać choć on pewnie zaraz się obudzi
DOBRANOC!!!!! :* pchły na noc!

Fifka niestety nie na wszystko ale jest stoisko z wybranymi rzeczami i musze powiedzieć, że spory wybór ;-)
A co do Konradka to współczuję! Mój młody śpi jak zabity, dał nawet matce pograć w LITERAKI na onecie a teraz idę spać choć on pewnie zaraz się obudzi

DOBRANOC!!!!! :* pchły na noc!
Ostatnia edycja:
Podziel się: