reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hahaha to w ręcznik to też mój narobił po kapieli :-D I to na dodatek podczas pierwszej jego kapieli w życiu :-)

Madziu to zrobię :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek BRAWO!!!

Magdalena tu zdjęcia:

P1070131.jpgP1070132.jpg
Bez flesza byś zobaczyła fakturę szwu. i z fleszem by pokazać ze ona są białe :-D

Elo, ja w biegu, bo się prasuję na jutrzejsze chrzciny :) ciacha przyjechały, na szczęście z rachunkiem za składniki (bo brata o to przycisnęłam), pyszne są, bo spróbowałam :p Mąż pojechał po tort i wódkę, już się nie mogę tortu doczekać,,, mniaaaaaam...

Co słychać u Was? Jakieś II ?

Olcia, czy ja dobrze pamiętam, że to DZIŚ? Najlepszego :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no sil fajowo ;-) ze macie swieto jutro ;-) powodzenia jutro czekac bedziemy za zdjeciami ;-)

u mnie spokoj wlasnie jem obiadek ;-)

u mnie spokoj u was spokoj co tu tak cicho weekend sie zaczął i zwiały ;-)

Ostatnia edycja:
Atanku no właśnie chciałam coś cieplejszego!! ale dziękuję, że szukałaś :*

Fifka dziękuje za fotki, ta druga bez kwiatuszków bardzo mi się podoba ale na szczęście nie muszę Ci fatygować bo kupiliśmy na takim stoisku z czapkami! Byliśmy wszyscy na zakupach, spędziliśmy w sklepie 3 godziny a młody grzeczny jak aniołek bo jechał wózeczkiem, no i wszyscy są obkupieni! Weszliśmy do smyka ale nieestety nie mieli w ogóle czapeczek ale za to były wyprzedaże po 50% i kupiliśmy Bartusiowi odlotową koszulę na chrzciny za 20zł i body na długi rękaw z kapturem ale rozmiar 74, żeby miał już na wiosnę za całe 12 zł :-) Ja kupiłam sobie spódnicę bo w spodniach mam doope jak szafa 3-drzwiowa :eek: a mąż kupił i spodnie i koszulę, i muszę powiedzieć, że jak ubrał to i to na siebie to wygląda bosko! Chyba się ponownie zakochałam :-) jestem wykończona ale chyba był mi potrzebny właśnie taka dłuższa chwila poza domem.

Sil a nie stresujesz się?? Bo nasze chrzciny dopiero za tydzień a ja już się stresuje jak cholera :-p w poniedziałek jadę jeszcze tylko zamówić ciasto bo u nas alkoholu nie będzie więc chociaż jeden wydatek mniej. I tak droga impreza :eek:

Fasolka ciesz się, że kupiłaś bez tych durnych filtrów bo ja kupiłam sopelek i miałam 3 w zestawie a został mi już tylko jeden... dzisiaj kupiłam jeszcze wodę morską i mam nadzieję, że nie będzie konieczności używania aspiratora bo jak dzisiaj mu wyciągałam te wstrętne gile to aż zeza biedny robił!

reklama
Do góry