reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kochane ja pisze takimi konkretami bo mam kupce pracy przy pisaniu mgr i mam mało czasu....

DONIU MAR TEST jest totest w ktorym bada sie czy w nasieniu sa przeciwciała, które zabijają plemniki. lekarz powiediał, że spotkał się z wielkoma takimi przypadkami.

za to PCT test, ktory mozliwe ze bede miała robion, bada czy moj ślu nie jest wrogi i czy nie zabija plemniczków we mnie. test ten robi się od 8-12 godzin po stosunku.

Monika ja też anty odstawiłam 2 miesiące temu, ale to mój pierwszy cykl bez tabletkowy..

Ja zaszłam w ciaze w czecim cyklu po odstawienia tab anty a staralismy sie odrazu po odstawienie anty.Moja gin powiedziała ze pozemy sioe starac odrazu i ze to nie jest zaden obowiazek odczekiwac....

reklama
ael dziekuje za dluga odpowiedz :-)
ja za to mialam ciezki dzien jesli chcecie to wam opowiem
po wizycie od ginka w sumie nawet tak myslalam na poczekalni ze nic niema we mnie ale tym sie nie przejelam... potem szybko amdziu bo bym glodna nie poszla w pracy szef sie nasmiewal ze mnie... bo w pracy dmuchamy balony i skrecamy z nich zwierzaki no i powiedzial skrec motyla no to poszlam a on do pacientki i jak myslisz jak go napompowala ? ze az sie wypompowala chodzilo mu ze ustami a nie dmuchawka do osuszania ząbków caly czas robil mi przytyki ze gruba jestem albo mieszam mase a on na to mieszaj szybciej a ja mieszam szybciej i on na to niemieszaj tak szybko bo sie znowu napompujesz...nawet wtedy mnie to smieszylo lepiej by sie nabijal niz wyzywal...
no potem wiedzialam ze w domku czeka mnie moja upragniona kaszanka z ziemniakami ale najpierw do apteki szukac termometru ale w obu aptekach nie bylo ale znalazlam wlasnie sklep internetowy ktory ma siedzibe w poznaniu:-)
no ale wracajac do domku tabletki nospa forte przestaly dzialac i zaczol mnie bolec brzuszek i to strasznie wchodze do domu i sie pytam gdzie kaszanka a on mowi ze ma niespodzianke i mi kurczaka daje a ja na to ze sam go zjedz i ze mi niedobrze i wyszlam z kuchni a niedobrze mi bylo bo brzuch boli caly i az zoladek czuje ten bol...mam po prostu teraz prawdziwa@ nie jak wtedy dopiero teraz mi sie moj ograniz przestawil z tabletek...a wracajac do wyjscia z kuchni bez jedzenia a bylam glodna wchodze do pokoju i momentalnie zaczelam plakac i niewiem czemu mysle ze to hormony bo niemoglam sie uspokoic napisalam do M smsa bo nie moglam rozmawiac bo ryczalam na szczescie byl w duzym pokoju nie widzial... i przyniusl mi kaszanke i zjadlam ja nadal plakajac ale jak juz weszlam do was przestalam i uspokoilam sie w miare ale niewiem co mi odbilo....

Przepraszam ze sie rozpisalam...... wybaczycie mi ??:-)

Ael jeszcze dziekuje za fluidki łapie na nowy cykl :-)

Do góry