reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael i tak mnie wydziedziczyłaś ;-) a M. się skarż, jedzie jutro do Poznania.. :-( zostawia mnie na weekend samą znowu :-(

reklama
Ael i tak mnie wydziedziczyłaś ;-) a M. się skarż, jedzie jutro do Poznania.. :-( zostawia mnie na weekend samą znowu :-(
No chyba Cię pogło z tym wydziedziczeniem...a kto dzieciaka będzie mi bawił!? Noo! Wstawiaj znowu avatara i suwaki i przestań mi marudzić bo jak przeciągnę pasem po dupie to Ci się odechce wszystkiego!
No i co, M. pojedzie wróci i dwa dni to Cię w łóżku zmasakruje! Zobaczysz!

Wim Doniu jestem nienormalna i tyż Cię kocham XD

Ael, no taką Ciebie lubie:) i juz forum jakos ożyło:) Ty za czesto tak się nie separuj od nas:):) A post możesz takich 10 dziennie pisać ja je uwielbiam:):)

Proszę Pyscku no od tego jestem by pocieszać w miarę możliwości :-)

Kasiu po prostu kwestia czasu i tak bym zalała was za jakiś czas potokiem moich postów XD

Maaaaaaaaadziu, ciociu to gdzie te suwaczki hmmm? Na awatara wstaw zdjęcie psów swoim :-D

Wiedziałam, że kogoś ominęłam... Paluszku! bij ale nie zabij... Co tam laseczka, kiedy będzie fasola??? Bo ja tak czekam i czekam z Tobą :-D

Witajcie laseczki....Ja juz po pracy i własnie was nadrobiłam.Czytam i czytam o tych wadliwych testach i asz sie przestraszyłam czy czasami moj nie był wadliwy i moze nie jestem w ciazy?!.Nie mam @ i cycki mnie bola tak ze mam nadzieje ze moj test pokazał prawde....Wizyte mam na 31 maja wiec sie okaze

Witajcie laseczki....Ja juz po pracy i własnie was nadrobiłam.Czytam i czytam o tych wadliwych testach i asz sie przestraszyłam czy czasami moj nie był wadliwy i moze nie jestem w ciazy?!.Nie mam @ i cycki mnie bola tak ze mam nadzieje ze moj test pokazał prawde....Wizyte mam na 31 maja wiec sie okaze
No ale @ nie masz no to chyba ciąża kochana co nie :-D
A jak zaczniesz rzygać, to wątpliwości mieć nie będziesz :-D

reklama
Wcale a wcale wymiotywac nie musze bo kazdy organizm inny.
Czujesz juz ruchy fasolki?
Baaa ostatnio często się tłucze to moje małe, wczoraj jedliśmy lody to godzinę później bo dostało cukru się poskakało. Dziś rano jak jechałam pociągiem też. No i teraz malutkie ruchy czuje :-D
Dziwne uczucie ale takie fajne :-D

Do góry