reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kochane ja pisze takimi konkretami bo mam kupce pracy przy pisaniu mgr i mam mało czasu....

DONIU MAR TEST jest totest w ktorym bada sie czy w nasieniu sa przeciwciała, które zabijają plemniki. lekarz powiediał, że spotkał się z wielkoma takimi przypadkami.

za to PCT test, ktory mozliwe ze bede miała robion, bada czy moj ślu nie jest wrogi i czy nie zabija plemniczków we mnie. test ten robi się od 8-12 godzin po stosunku.

Monika ja też anty odstawiłam 2 miesiące temu, ale to mój pierwszy cykl bez tabletkowy..

Ja zaszłam w ciaze w czecim cyklu po odstawienia tab anty a staralismy sie odrazu po odstawienie anty.Moja gin powiedziała ze pozemy sioe starac odrazu i ze to nie jest zaden obowiazek odczekiwac....

reklama
ael dziekuje za dluga odpowiedz :-)
ja za to mialam ciezki dzien jesli chcecie to wam opowiem
po wizycie od ginka w sumie nawet tak myslalam na poczekalni ze nic niema we mnie ale tym sie nie przejelam... potem szybko amdziu bo bym glodna nie poszla w pracy szef sie nasmiewal ze mnie... bo w pracy dmuchamy balony i skrecamy z nich zwierzaki no i powiedzial skrec motyla no to poszlam a on do pacientki i jak myslisz jak go napompowala ? ze az sie wypompowala chodzilo mu ze ustami a nie dmuchawka do osuszania ząbków caly czas robil mi przytyki ze gruba jestem albo mieszam mase a on na to mieszaj szybciej a ja mieszam szybciej i on na to niemieszaj tak szybko bo sie znowu napompujesz...nawet wtedy mnie to smieszylo lepiej by sie nabijal niz wyzywal...
no potem wiedzialam ze w domku czeka mnie moja upragniona kaszanka z ziemniakami ale najpierw do apteki szukac termometru ale w obu aptekach nie bylo ale znalazlam wlasnie sklep internetowy ktory ma siedzibe w poznaniu:-)
no ale wracajac do domku tabletki nospa forte przestaly dzialac i zaczol mnie bolec brzuszek i to strasznie wchodze do domu i sie pytam gdzie kaszanka a on mowi ze ma niespodzianke i mi kurczaka daje a ja na to ze sam go zjedz i ze mi niedobrze i wyszlam z kuchni a niedobrze mi bylo bo brzuch boli caly i az zoladek czuje ten bol...mam po prostu teraz prawdziwa@ nie jak wtedy dopiero teraz mi sie moj ograniz przestawil z tabletek...a wracajac do wyjscia z kuchni bez jedzenia a bylam glodna wchodze do pokoju i momentalnie zaczelam plakac i niewiem czemu mysle ze to hormony bo niemoglam sie uspokoic napisalam do M smsa bo nie moglam rozmawiac bo ryczalam na szczescie byl w duzym pokoju nie widzial... i przyniusl mi kaszanke i zjadlam ja nadal plakajac ale jak juz weszlam do was przestalam i uspokoilam sie w miare ale niewiem co mi odbilo....

Przepraszam ze sie rozpisalam...... wybaczycie mi ??:-)

Ael jeszcze dziekuje za fluidki łapie na nowy cykl :-)

Do góry