reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan to ja się kochana rozpisałam. Nie martw się, że tak wyszło :*
Którą chcesz pierś? Lewą czy prawą do wypłakania? Są coraz większe więc spokojnie na jednym cycku dwie głowy zmieszczą..
Aż się normalnie wczoraj przebierając do spania załamałam na ich widok.... buuuu....za duże są buuuu!
Atan jeśli nawet nic nie było wg lekarza, to myślę, że szybko się oczyści i dacie radę teraz.
Jak ja byłam w tej ciąży biochemicznej w styczniu i przyszedł sobie okres, to wystarczyło mi, że ginka mi wytłumaczyła co i jak. Już tak nie rozpaczałam. Ale ból przy stracie ten fizyczny był nie do zniesienia...ehh, cóż. Widocznie tak miało być.
No i ginka sprawiła, że się nie poddałam, odrobinę wyluzowałam, facet wniebowzięty, bo co dzień łapałam go za fraki i targałam do wyra, w płodne niepłodne no każdego dnia cyklu XD
No i się udało :-), dlatego ja wierzę, że z odpowiednim nastawieniem, z pozytywnym podejściem, bez żadnego poddawania się i przykrej myśli każdej naszej staraczce się uda, prędzej czy później ale się uda.

Oj kochane moje wzruszyłam się normalnie :*

trzymam za was dziewczyny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by ta wredna @ nie przyszla bo zemna robi co chce az mam dosyc tego dnia.....

Ael ale jestes kochana dziekuje ci to ja se wzruszyłam na odpowiedz twoją :-) moze byc lewa piers ja mam tez duze a moj powiedzial ze jak bede w ciazy to beda ogromne i ze nie bedzie potrzebowal poduszkibo jeden to poduszka a drugi bedzie robil za jasiek mowi tylko ze szkoda ze niemasz trzech bo trzeci by byl za kolderke taki mu sie zarcik wlączyl

wiecie z wami nawet hormon smutku odszedl wlasnie sie uspokoilam w miare do konca ;-)
dziekuje :-)

Ostatnia edycja:
Tak tak Atan, dzień bez macanka u mojego chłopa to dzień stracony, to taki zboczek że strach czasem myśleć.
Dziś zamiast położyć się po pracy i pospać te 2 godziny (z resztą położyłam się z nim bo chciałam odespać nockę krótką), to się przykleił i nie chciał puścić. Więc jak na tekst "jak Ci się oddam dasz mi spokój i dasz mi zasnąć", to tylko głupio się wyszczerzył, no to wyjścia nie miałam, wykorzystał, obróciłam się dupą do niego i zasnęłam XD XD XD

No Atan słuchaj się Kasi, jeszcze 47 minut i bydzie nowy dzień :-D

A poza tym czy wy kochane widzicie, 17 tydzień mi się skończył!!! Jupiii!!!!

Ostatnia edycja:
Hej...

Chciałam się z Wami podzielic moim wczorajszym dniem.

Postanowiłam wczoraj zaproponowac mężowi badania nasienia. Leżeliśmy już w łóżku. Wszystko mi sie trzęsło... myślałam że rykne płaczem z tego stresu. Powiedziałam, zaproponowałam. ZGODZIŁ SIĘ!!! Powiedział też że jak to z jego winy nie bedziemy miec dzieci to sie załamie. Czekamy teraz jeszcze 2 cykle... jak sie nie uda, tro obiecał iśc na badania. Kochane jak ja mam go wspierac????

Strasznie mi brakuje do szczęścia dziecka... Humor, fatalny.... choc staram się to ukrywac. Nie potrafię o niczym innym myślec. Jak sobie z tym radzic? Ja podziwiam dziewczyny które staraja się jeszcze dłużej niż My. Gratuluje im wytrwałości.
Brawo basati!! Ja tez sie balam zapytac, bylam pewna ze sie nie zgodzi, temu wolalam brac tone hormonow obwiniac siebie itd i odsuwalam w nieskonczonosc pytanie go o to! Wszyscy krzyczeli na mnie ze skoro ja sie lecze, to moj powinien sie wysilic troche i zrobic badanie. Ginka powiedziala wreszcie ze mam do niej nie wracac bez badan chlopa! Stanelam pod murem , bo tu gina zmienic nie moge bo mam tylko jednego do wyboru polskiego. I zapytalam i zgodzil sie bez problemu i zdziwil sie czemu sie tak denerwowalam. No i wina jest jego!

aerleda widze ze wrocilas na forum

reklama
no jeszcze 30 minut wiec pora isc spac bo rano do pracy trzeba wstac... wiedz dziekuje kochane za pomoc z moimi hormonami ;-) i ciesze sie ze alredka wrocilas bo tak smutno tu bez ciebie bylo ;-)
i gratuluje 18 tygodnia wiec zycze milych snow kochane i przytulanek i trzymam &&&&&& za testujace :-)[/COLOR]

Do góry