reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

kobietki a co do tych testow to ja mysle ze wcale nie musial byc wadliwy, przeciez na kazdej ulotce jest napisane zeby nie odczytywac wyniku po wskazanym czasie bo zachodza reakcje chemiczne ktore moga przeklamywac wynik

reklama
Ael no staram sie jak moge zreszta razem ze mna moj małzonek:) na razie nadzieja mnie nie opuszcza;) ale testowac bede dopiero 10 czerwca wiec jeszcze troche...NO zobaczymymy moze bedzie jak u Ciebie i uda sie za drugim razem:) Trzymaj kciuki i slij te fluidy:)

Pyscek, test z jedna krecha ale @ nie ma? dobrze zrozumialam?

Ahh no tak zapomniałam o fluidkach. A proszę!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No myślę, że dla wszystkich staraczek wystarczy z nawiązką :-D

A teraz pozwolicie, opuszczę was na 1,5 h na film. Puścicie mnie? :-D

witam dziewczyny, u mnie to 24 dc, w zeszłym miesiącu właśnie w 24 d dostałam @, a teraz to jak właściwie mam liczyc; niby powinna przyjśc ale właściwie to za wcześnie

Baboo chleb Dukana piekłam :-D dziecko z domu jedzie muszę mu coś zrobić ,żeby pamiętał gdzie ma wrócić :-) o tym,że mnie w łóżku zmasakruje nie myślę.. pewnie jak przyjedzie to mi się płodne zaczną więc doopa :-(

reklama
Do góry