reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Asiołku i bardzo dobrze:-) Rozumiem Cie bo tak samo zareagowałam po przegrzebaniu netu...gapole z nas:tak: To trzymam kochanie kciuki!!!!!!
Daguś My bardzo chętnie:-D

reklama
witam, ja mam dopiero 23 dc, ostatnią @ dostałam w 24 dniu; od paru dni bolą mnie piersi i odczuwam delikatne swędzenie od czasu do czasu, prawie zawsze tak miałam przed @; mam nadzieję że cykl mi się wyreguluje

Oglądałyście fakty na tvn? :) o bliźniakach z Włoszech, jeden urodził się miesiąc wcześniej niż drugi i obydwóch uratowali lekarze :)

Trzymam kciuki za dziewczyny testujące w najbliższym czasie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Ja też jak na razie wyluzowałam z staraniami już nie liczę, nie sprawdzam kiedy dni płodne. ;-)
Ledwo tu weszłam a Dagne już o jedzeniu :-p i się głodna zrobiłam

ja jeśli jutro zobaczę jedną krechę też rezygnuję i nie patrzę kiedy mam dni płodne, a kiedy nie .. i już nie będę liczyć dni ... poddaję się jak narazie ;-)

ja sie wlasnie zalamalam bo niewiem co myslec wiem ze mowia nie patrz na test po 5 minutach ale po 10 minutach byla ciekka kreska zaraz wrzuce zdjecia ... choc uznalam ze to za wczesnie bo @ powinna byc w sobote a dzisiaj mnie strasznie brzuszek boli i przed chwila taki skurcz ze hej i poszlam do wc i co widze na papierze troche krwi myslicie ze przyszla wczesniej czy to jakies plamienie niewiadomo skad ?/ czy mam miec jeszcze nadzieje w tym cyklu ??na dwie kreski boze jestem zalamana niewiem co mam myslec....:-(

dagne tez chce takie smakolyki jesc :-)

reklama
Atan, ja zrobiłam test tak jak ty, czyli wcześniej, po 3 minutach miałam bladzioche, w dniu @ już wyraźnie po minucie druga kreska, 10 acon. Nie wiem, co napisać, może, a raczej na pewno zrób sikacza jutro. U niektórych dziewczyn co zaszły, w dniu @ występuje plamienie. Tak czy siak, trzymam kciuki &&& :)

Do góry