reklama
monika2929
Aktywna w BB
witam, ja mam dopiero 23 dc, ostatnią @ dostałam w 24 dniu; od paru dni bolą mnie piersi i odczuwam delikatne swędzenie od czasu do czasu, prawie zawsze tak miałam przed @; mam nadzieję że cykl mi się wyreguluje
dagne
Fanka BB :)
Oglądałyście fakty na tvn? o bliźniakach z Włoszech, jeden urodził się miesiąc wcześniej niż drugi i obydwóch uratowali lekarze
Trzymam kciuki za dziewczyny testujące w najbliższym czasie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Ja też jak na razie wyluzowałam z staraniami już nie liczę, nie sprawdzam kiedy dni płodne. ;-)
Ledwo tu weszłam a Dagne już o jedzeniu i się głodna zrobiłam
Ja też jak na razie wyluzowałam z staraniami już nie liczę, nie sprawdzam kiedy dni płodne. ;-)
Ledwo tu weszłam a Dagne już o jedzeniu i się głodna zrobiłam
Pyscek
:)
ja jeśli jutro zobaczę jedną krechę też rezygnuję i nie patrzę kiedy mam dni płodne, a kiedy nie .. i już nie będę liczyć dni ... poddaję się jak narazie ;-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ja sie wlasnie zalamalam bo niewiem co myslec wiem ze mowia nie patrz na test po 5 minutach ale po 10 minutach byla ciekka kreska zaraz wrzuce zdjecia ... choc uznalam ze to za wczesnie bo @ powinna byc w sobote a dzisiaj mnie strasznie brzuszek boli i przed chwila taki skurcz ze hej i poszlam do wc i co widze na papierze troche krwi myslicie ze przyszla wczesniej czy to jakies plamienie niewiadomo skad ?/ czy mam miec jeszcze nadzieje w tym cyklu ??na dwie kreski boze jestem zalamana niewiem co mam myslec....:-(
dagne tez chce takie smakolyki jesc :-)
dagne tez chce takie smakolyki jesc :-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Zobacz załącznik 355433Zobacz załącznik 355432Zobacz załącznik 355431
i co myslicie??
sorki ze post pod postem ale inaczej nie pokazuje mi sie okno do dodawania zdjec...
srodkowe zdjecie po 5 minutach i lekko cos przeswitywalo ale prawie nic...
i co myslicie??
sorki ze post pod postem ale inaczej nie pokazuje mi sie okno do dodawania zdjec...
srodkowe zdjecie po 5 minutach i lekko cos przeswitywalo ale prawie nic...
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
Ja myślę,że masz szansę w tym cyklu, ja widzę tam drugą kreseczkę słaba ale jest, w sobotę pewnie będzie grubaśna jak ta testująca trzymam kciukasy &&&&Zobacz załącznik 355433Zobacz załącznik 355432Zobacz załącznik 355431
i co myslicie??
donia 1980
Zobacz załącznik 355433Zobacz załącznik 355432Zobacz załącznik 355431
i co myslicie??
Atan, no jest ta druga kreska, szczególnie na 3 zdjęciu
hmm nie wiem co myśleć, myślę, że 10 min to jeszcze wiarygodny wynik, a może stężenie bHCG niskie i dlatego tak późno
zrób może jeszcze jutro rano, tchnęłaś w nas nadzieję
reklama
dagne
Atan, ja zrobiłam test tak jak ty, czyli wcześniej, po 3 minutach miałam bladzioche, w dniu @ już wyraźnie po minucie druga kreska, 10 acon. Nie wiem, co napisać, może, a raczej na pewno zrób sikacza jutro. U niektórych dziewczyn co zaszły, w dniu @ występuje plamienie. Tak czy siak, trzymam kciuki &&&
Podziel się: