reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan, ja widze drugą kreskę, na Twoim miejscu zrobiłabym jutro rano, powinna wyjsc słaba ponownie słaba, ale wyrzniejsza niż ta teraz. Kochana trzymam kciuki, jest duża nadzieja na kiełkującą fasole:):):) I melduj koniecznie jak tam sie sprawy mają!

paluszek myslisz ze jesli nadal bede plamic choc tylko kropka byla na papierze to test oplaca sie jutro robic??
brakuje mi alredki :-(

Ostatnia edycja:
ja sie boje :-p

ale moze jednak nie wytrzymam do soboty ...
tylko plamie troche wiecej...

zobaczylam jeszcze raz to zdjecie po 5 minutach i na wielkim powiekszeniu widac leciutko ze cos tam jest wiec a moze po prostu zamaly hormon i dlatego pozniej byla druga widoczna a zawsze wyrzucam odrazu test a dzisiaj wyjatkowo zostawilam tak mnie cos kusilo...

Ostatnia edycja:
i o to chodzi bo masz sie bac....zapraszam was na placki ziemniaczane na poprawienie humoru.

Dzis biegłam na autobus i potem kuło mnie cos w okolicy pepka i nie wiem czy to nie zaszkodziło fasolce

Atan na Twoim miejscu, jutro powędrowałabym do gina. Możesz krwawić po pozytywnym teście, ale wiadomo, te pierwsze tygodnie są kluczowe. Więc jutro dupka w troczki do lekarza. Objaśnij co i jak (tylko nie daj się zbyć) i by gin zrobił Ci usg.
Wtedy dowiesz się co i jak. Może dostaniesz dupka albo luteinę na wszelki niedźwiadek.
Atan nie chce Cię straszyć, po prostu dmuchaj na zimne póki możesz.

Fiona, kłuje bo macica rośnie i wiązadła będą bardziej naciągnięte, więc to normalne. Jak ja się źle skręcę to mam skurcz wiązadła z prawej strony koło nogi i muszę być chwilę nieruchomo by wszystko wróciło do normy. Będzie dobrze, tylko się oszczędzaj.

tylko tak latwo sie nie dostane do gina... dopiero w poniedzialek bo on tylko w pon wt i srody pracuje niewiem czemu...mam nadzieje ze do poniedzialku nic sie nie stanie ???
Dziekuje za odpowiedz alredka brakowalo mi ciebie :-) a ty widze nie piszesz ale nas podgladasz i jak jestes potrzebna to piszesz :-)

Atan to znajdź innego gina, który jutro przyjmuje a jak nie będzie to na ostry dyżur ginekologiczny do szpitala. Tak Cię na pewno muszą sprawdzić.

reklama
dobrze dziekuje nie pomyslalam o szpitalu ale poszukam od rana bede dzwonic...dam wam znac co i jak...
a teraz zycze milej i owocnej nocy :-)

Ostatnia edycja:
Do góry