reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Asiołku i bardzo dobrze:-) Rozumiem Cie bo tak samo zareagowałam po przegrzebaniu netu...gapole z nas:tak: To trzymam kochanie kciuki!!!!!!
Daguś My bardzo chętnie:-D

reklama
witam, ja mam dopiero 23 dc, ostatnią @ dostałam w 24 dniu; od paru dni bolą mnie piersi i odczuwam delikatne swędzenie od czasu do czasu, prawie zawsze tak miałam przed @; mam nadzieję że cykl mi się wyreguluje

Oglądałyście fakty na tvn? :) o bliźniakach z Włoszech, jeden urodził się miesiąc wcześniej niż drugi i obydwóch uratowali lekarze :)

Trzymam kciuki za dziewczyny testujące w najbliższym czasie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Ja też jak na razie wyluzowałam z staraniami już nie liczę, nie sprawdzam kiedy dni płodne. ;-)
Ledwo tu weszłam a Dagne już o jedzeniu :-p i się głodna zrobiłam

ja jeśli jutro zobaczę jedną krechę też rezygnuję i nie patrzę kiedy mam dni płodne, a kiedy nie .. i już nie będę liczyć dni ... poddaję się jak narazie ;-)

ja sie wlasnie zalamalam bo niewiem co myslec wiem ze mowia nie patrz na test po 5 minutach ale po 10 minutach byla ciekka kreska zaraz wrzuce zdjecia ... choc uznalam ze to za wczesnie bo @ powinna byc w sobote a dzisiaj mnie strasznie brzuszek boli i przed chwila taki skurcz ze hej i poszlam do wc i co widze na papierze troche krwi myslicie ze przyszla wczesniej czy to jakies plamienie niewiadomo skad ?/ czy mam miec jeszcze nadzieje w tym cyklu ??na dwie kreski boze jestem zalamana niewiem co mam myslec....:-(

dagne tez chce takie smakolyki jesc :-)

reklama
Atan, ja zrobiłam test tak jak ty, czyli wcześniej, po 3 minutach miałam bladzioche, w dniu @ już wyraźnie po minucie druga kreska, 10 acon. Nie wiem, co napisać, może, a raczej na pewno zrób sikacza jutro. U niektórych dziewczyn co zaszły, w dniu @ występuje plamienie. Tak czy siak, trzymam kciuki &&& :)

Do góry