reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jestem tak zdenerwowana ze az mi sie rece spocily ahhh dziekuje dziewczyny wy mi dajecie nadzieje :-) boze rano uznalam ze nic z tego szukalam az tej kreski potem napisalam posta ze nic niema a potem patrze jest kreska i niewiem co myslec dziekuje ze jestescie bo normalnie nie mam z kim pogadac jak sie wszystko ukrywa przed rodzicami ;-) a brakuje mi kolezanek kazda powyjerzdzala a jedna juz dzisiaj maltretowalam dwie godziny wiec znowu do niej nie bede dzwonic ;-)

Donia to twoja zasluga bo ty mnie nakrecilas dzisiaj do tego testu ale nic nie mowilam o drugiej bo nie mialam czasu wracac do was bo zmykalam do pracy a w pracy tez nie mialam jak wkleic zdjec wiec wiecie poczekalam az wam wysle :-)

jak na razie wiecej nic nie polecialo pocieszam sie :-)

a wiece odbiegajac lekko od testu to wczoraj mialam wszystkie staniki za male i poszlam do sklepu ale najwiekszy mieli tylko dd wiec przymierzylam a nosilam d i dd akurat wiec niewiem dlaczego ale cycki mi urosly ...

Ostatnia edycja:
reklama
jestem tak zdenerwowana ze az mi sie rece spocily ahhh dziekuje dziewczyny wy mi dajecie nadzieje :-) boze rano uznalam ze nic z tego szukalam az tej kreski potem napisalam posta ze nic niema a potem patrze jest kreska i niewiem co myslec dziekuje ze jestescie bo normalnie nie mam z kim pogadac jak sie wszystko ukrywa przed rodzicami ;-) a brakuje mi kolezanek kazda powyjerzdzala a jedna juz dzisiaj maltretowalam dwie godziny wiec znowu do niej nie bede dzwonic ;-)

Donia to twoja zasluga bo ty mnie nakrecilas dzisiaj do tego testu ale nic nie mowilam o drugiej bo nie mialam czasu wracac do was bo zmykalam do pracy a w pracy tez nie mialam jak wkleic zdjec wiec wiecie poczekalam az wam wysle :-)

jak na razie wiecej nic nie polecialo pocieszam sie :-)

a wiece odbiegajac lekko od testu to wczoraj mialam wszystkie staniki za male i poszlam do sklepu ale najwiekszy mieli tylko dd wiec przymierzylam a nosilam d i dd akurat wiec niewiem dlaczego ale cycki mi urosly ...

tak, czuję się współwinna :)
a Ty co myślisz o tym teście? kiedy zrobisz kolejny? jutro? (już Cię nie namawiam, bo będzie znowu na mnie :) )

mysle ze poczekam do soboty w sobote rano zrobie bo jak dzisiaj taka blada to w sobote bedzie olbrzymia :-) a nuzzz:-)jestem optymistką ;-) ale boje sie ze cos jeszcze zemnie poleci ahh napisalam ci priv ;-)
bo ta z soboty byla duzo mniej widoczna jedynie pod swiatlo przezroczysto leciutko rozowa nawet nie taka jak ta ahhh poczekam musze byc silna boje sie ze sie@ rozkeci albo to jakies plamienie ...

Witajcie laseczki....Ja juz po pracy było cieszko po 3 dniach wolnego ale daŁAM RADE...Dzwoniłam tez do gina zeby sie umowic na wizyte i dała mi termin na 31 maja wiec juz nie długo dowiem jak sie ma moja fasolunia.....

mysle ze poczekam do soboty w sobote rano zrobie bo jak dzisiaj taka blada to w sobote bedzie olbrzymia :-) a nuzzz:-)jestem optymistką ;-) ale boje sie ze cos jeszcze zemnie poleci ahh napisalam ci priv ;-)
bo ta z soboty byla duzo mniej widoczna jedynie pod swiatlo przezroczysto leciutko rozowa nawet nie taka jak ta ahhh poczekam musze byc silna boje sie ze sie@ rozkeci albo to jakies plamienie ...

a ja nie mam żadnego priv :(
a mnie boli brzuch, wzdęty na maksa jak przed @, ehh nadzieja mnie opuszcza

Atan no ja widze tą drugą kreske, słabiutka ale jest. Ja bym powtórzyła rano tak jak dziewczyny radzą, bo dziś robiłaś popołudniu a nie z porannego moczu? ale coś czuję że będzie dobrze:-) będe trzymać mocno kciukasy

reklama
robilam rano test a co z tym plamieniem ??nie czas na @ powinna byc dopiero w sobote
donia ja tez mialam caly brzuch obolaly dzisiaj bardzo mnie bolal i cale podbrzusze i w jednym momencie skurcz i co poszlam siusiu i widze krew ... nie wiem co grane ....

Do góry