Atan
♥ mamusia Amelki ♥
jestem tak zdenerwowana ze az mi sie rece spocily ahhh dziekuje dziewczyny wy mi dajecie nadzieje :-) boze rano uznalam ze nic z tego szukalam az tej kreski potem napisalam posta ze nic niema a potem patrze jest kreska i niewiem co myslec dziekuje ze jestescie bo normalnie nie mam z kim pogadac jak sie wszystko ukrywa przed rodzicami ;-) a brakuje mi kolezanek kazda powyjerzdzala a jedna juz dzisiaj maltretowalam dwie godziny wiec znowu do niej nie bede dzwonic ;-)
Donia to twoja zasluga bo ty mnie nakrecilas dzisiaj do tego testu ale nic nie mowilam o drugiej bo nie mialam czasu wracac do was bo zmykalam do pracy a w pracy tez nie mialam jak wkleic zdjec wiec wiecie poczekalam az wam wysle :-)
jak na razie wiecej nic nie polecialo pocieszam sie :-)
a wiece odbiegajac lekko od testu to wczoraj mialam wszystkie staniki za male i poszlam do sklepu ale najwiekszy mieli tylko dd wiec przymierzylam a nosilam d i dd akurat wiec niewiem dlaczego ale cycki mi urosly ...
Donia to twoja zasluga bo ty mnie nakrecilas dzisiaj do tego testu ale nic nie mowilam o drugiej bo nie mialam czasu wracac do was bo zmykalam do pracy a w pracy tez nie mialam jak wkleic zdjec wiec wiecie poczekalam az wam wysle :-)
jak na razie wiecej nic nie polecialo pocieszam sie :-)
a wiece odbiegajac lekko od testu to wczoraj mialam wszystkie staniki za male i poszlam do sklepu ale najwiekszy mieli tylko dd wiec przymierzylam a nosilam d i dd akurat wiec niewiem dlaczego ale cycki mi urosly ...
Ostatnia edycja: