reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atom wielkie gratulacje !! ;) Ale nam się fasolek roi tu ostatnio ! :)
Który to twój cykl starań ?? Miałaś jakieś objawy?

w 3 cyklu się udało :-) mam tylko teraz nadzieje że wszystko dalej potoczy się bezkonflikotowo

a co do objawów dobrak @ ale w terminei spodziewanej @ 2 testy wyszły negatywne i bardzo bolały mnie (.)(.) i to w zasadzie jedyne objawy...a jeden raz zemdliło mnie po kawie ale nie wiem czy to spowodowane akurat ciążą :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane babeczki... jakoś tu spokojnie dzisiaj. Pogoda sie popsuła... ale ja, jako odchylenie od normy czuje sie fajnie. Nie cierpię upalów :-).
U mnie nic nowego nie ma. Wczoraj jak pech chciał znów spięcie z moim. Jakąs huśtawkę nastrojów mam. Pewnie faktycznie przyjdzie @. Mój mi wczoraj wywrzeszczał , że może w ciąży jestem i taka nie do zniesienia się zrobiłam. Tak bardzi chciała bym żeby miał rację. Buu...!!!

A u nas nowe fasolki są???? CO????:-)

Ale jestem dziewczyny szczęśliwa gin skierował mnie na konkretne badania żółtaczki i wyszły dobrze :) czyli nie mam wirusa poprostu jest to nadczynność spowodowana ciąża :)

serduszka nie będę słyszała do końca 1 trymestru bo to podobno szkodzi , za tydzień usg :)
zrobili mi cytologie

wszystko jest dobrze badanie szyjki rewelacyjnie odpowiednia na 7 tydzień ciązy :)

Atom: Gratuluje buziaczki :) teraz jak najszybciej do gina, a to robiłas test czy z krwi?

atom super wiesci kochana gratuluje!!! mineralna ciesze sie ze wszystko dobrze i dziekuje za fluidki:) moze sie uda w tym cyklu.. boli mnie jajnik dzis zamiast brzucha

Atom: wysoki masz ten wyniczek :)

to będzie 6-7 tydzien według mojej skali która miałam na swoich wynikach :)

ile sie starałaś ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Można ja miałam aż 3 potem miała 2 do przypisane ale powinnłas za dwa dni iść znowu zrobic bete zobaczyc czy dwukrotnie wzrośnie to znaczy że wszystko jest ok :)

ja miałam 406 a za dwa dni 874

ja to bym już na dzis gina szukała :)

reklama
Do góry