reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witajcie!!:-)

Własnie odebrałam wynik bety który wynosi 767 mIU/ml mam nadzieje ze wszystko jest wpożądku !!

a to jest Twoja pierwsza beta czy druga?

Jak juz mowilam wynik jednej bety mowi tylko o ciąży, nie mowi czy przebiega prawidłowo. Prawidłowość potwierdzi prawidłowy przyrost bhcg. powtorz badanie jutro.
i nie nerwowo! :) wszystko bedzie si!

Claudusia powiedz mi ile cykli się staraliście?
Też się denerwowałam wynikami bety więc CIę rozumiem.

Ojeje współczuje <przytula>

a w którym to tygodniu było?

Aha no chyba że tak ja to mam zawsze usg tego samego dnia w ciągu 30minut :) idziemy na oddział i .. usg :)

Będzie dobrze Atom zobaczysz :)

Atom przepraszam że pytam ale w którym tygodniu to się stało? Znasz powód?

Generalnie fizycznie zabieg łyżeczkowania miałam pod koniec 13 tygodnia ciąży ale jak się okazało nosiłam przez miesiąc maleństwo któremu już nie pikało serduszko :(

Konkretnego powodu nie znaleźli stwierdzili że tak się dzieje i już hmm

Ostatnia edycja:
Włąśnie mnie przestrzegała lekarka jak byłam na becie że najbardziej niebezpieczny okres to czas drugiej @ i wtedy trzeba bardzo uważać .Najlepiej nogi wyżej i leżeć te trzy dni. Oczywiście cały pierwszy trymestr trzeba uważać.
Atom Ale wiesz co było przyczyną?

reklama
Do góry