reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atom wielkie gratulacje !! ;) Ale nam się fasolek roi tu ostatnio ! :)
Który to twój cykl starań ?? Miałaś jakieś objawy?

w 3 cyklu się udało :-) mam tylko teraz nadzieje że wszystko dalej potoczy się bezkonflikotowo

a co do objawów dobrak @ ale w terminei spodziewanej @ 2 testy wyszły negatywne i bardzo bolały mnie (.)(.) i to w zasadzie jedyne objawy...a jeden raz zemdliło mnie po kawie ale nie wiem czy to spowodowane akurat ciążą :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane babeczki... jakoś tu spokojnie dzisiaj. Pogoda sie popsuła... ale ja, jako odchylenie od normy czuje sie fajnie. Nie cierpię upalów :-).
U mnie nic nowego nie ma. Wczoraj jak pech chciał znów spięcie z moim. Jakąs huśtawkę nastrojów mam. Pewnie faktycznie przyjdzie @. Mój mi wczoraj wywrzeszczał , że może w ciąży jestem i taka nie do zniesienia się zrobiłam. Tak bardzi chciała bym żeby miał rację. Buu...!!!

A u nas nowe fasolki są???? CO????:-)

Ale jestem dziewczyny szczęśliwa gin skierował mnie na konkretne badania żółtaczki i wyszły dobrze :) czyli nie mam wirusa poprostu jest to nadczynność spowodowana ciąża :)

serduszka nie będę słyszała do końca 1 trymestru bo to podobno szkodzi , za tydzień usg :)
zrobili mi cytologie

wszystko jest dobrze badanie szyjki rewelacyjnie odpowiednia na 7 tydzień ciązy :)

Atom: Gratuluje buziaczki :) teraz jak najszybciej do gina, a to robiłas test czy z krwi?

atom super wiesci kochana gratuluje!!! mineralna ciesze sie ze wszystko dobrze i dziekuje za fluidki:) moze sie uda w tym cyklu.. boli mnie jajnik dzis zamiast brzucha

Atom: wysoki masz ten wyniczek :)

to będzie 6-7 tydzien według mojej skali która miałam na swoich wynikach :)

ile sie starałaś ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Można ja miałam aż 3 potem miała 2 do przypisane ale powinnłas za dwa dni iść znowu zrobic bete zobaczyc czy dwukrotnie wzrośnie to znaczy że wszystko jest ok :)

ja miałam 406 a za dwa dni 874

ja to bym już na dzis gina szukała :)

reklama
Do góry