reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej laski ja sie klaniam po pracy
wczoraj dostalam @ wiec niestety test byl wiarygodny i kolejny cykl sie zaczyna:/ masakra a juz myslalam ze sie udalo bo nigdy okres sie nie spoznil ale to tylko 1 dzien.
za to jestem nie do zycia zmeczona senna i wogole dobrze ze mnie brzuch nie boli tfu tfu tfu

Hercia nie smutaj sie wiem jak sie czujesz kochana mam podobnie usmiechnij sie i to juz

Ostatnia edycja:
Mag.. no nic nowy cykl nowe szanse , tulę kochana :-)

ja też śpiąca, na pogodę już marzę o łóżku tylko.. :-(

dzieki madziu:):-) nic mi nie mow ja tylko juz czekam az sie ciemno zrobi i poloze sie do lozka wczoraj do 22 bylam na rybkach i moj zlowil sobie okonka w sumie sredniego a ja mialam juz prawie szczupaka i mi odgryzl zylke i pod skala mi uceikl przekrecil sie wynurzyl wskoczyl i po moim twisterku i rybce hehe:) najpierw mi odgryzl ogon z twisterka a potem zwial:/ bylam zla bo byl mega duzy az moj juz biegl mi pomoc go wyciagac a tu psikus i zwial

Karolina ja tez Wam życzę poprawy finansowej :-) taka prawda, dziś są pieniądze jutro ich nie ma ;-) ale wezmę Cię pod swoje skrzydła NIEstaraczek ;-)

Ps. Ja ich nie namawiam,żeby nie było same chcą być w mojej luzującej grupie :-)
Dobra dobra..nie z nami te numery ...:-D

Hej :) Byłam dziś u gina i .... JESTEM W CIĄŻY ... <szok> ..
GRATULUJĘ!!! Mówiłam że to forum jest szczęsliwe:-)
Zobacz załącznik 353798

Magenta uda się...jak nam sie udało to Wam tym bardziej.

Heruniu wiem że łatwo się mówi ale zacznij myślec pozytywnie. Ja też mam kibel w pracy ,i całe te badania a jednak. Ale miałam naprawdę pozytywne nastawienie. Stwierdziłam że moje zycie nie jest złe i jeżeli bie będzie mi dane mieć dziecka ..widac tak miało być. Trzeba umieć docenić to co się ma a nie martwić tym czego nie mamy. Może to bzdety ale pomagają . Wstajesz przynajmniej nie z podpuchniętymi oczami a z małym uśmiechem. Nie da się zapomnieć o tym czego pragniemy ale nie można z tego powodu sie zamartwiać i tracić radośc życia.

Ostatnia edycja:
magda ja tez uwielbiam gadac wogole sie dziwie ze moj mnie zabiera bo mnie zawsze wszedzie pelno hehe a dla mnie rybki to mega relaks...

Iwasku dziekuje kochana przeslij mi pare fluidkow moze uda sie w tym cyklu i bedzie dobrze ale dobrze ze staranki sa takie przyjemne

Cześć dziewczyny !!!!
Mogę potwierdzić że forum jest szczęśliwe :-D odebrałam wyniki bety i mam: 2608 mIU/ml !!!!!!!!!! A w następnym tygodniu idę do gina huraaaaa!!!!!

A właśnie skoro już mogę to przesyłam fluidy dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

magda ja tez uwielbiam gadac wogole sie dziwie ze moj mnie zabiera bo mnie zawsze wszedzie pelno hehe a dla mnie rybki to mega relaks...

Iwasku dziekuje kochana przeslij mi pare fluidkow moze uda sie w tym cyklu i bedzie dobrze ale dobrze ze staranki sa takie przyjemne

Tr są specjalnie dla Ciebie maguś ~~~~ ~~~~ ~~~~ ~~~~ ~~~~ ~~~~ ~~~~ Zobacz załącznik 353801

Ael super te emotki!!! :* hihihi

reklama
Atom wielkie gratulacje !! ;) Ale nam się fasolek roi tu ostatnio ! :)
Który to twój cykl starań ?? Miałaś jakieś objawy?

Do góry