Pyscek
:)
hehe fajny pomysł miała :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znaczy hcg? No to kochana ciążą ewidentna, a tymi bólami się nie martw. Też tak miałam, a ginka moja wytłumaczyła, że po prostu w ten dzień miał planowo wypadać @ ale nie ma dlatego boli, to minie, więc możesz spokojnie ratować się nospą :-)Odebrałam wynik, ale nie jestem pewna jak go odczytać :-) cyferki znajdują się w ramce "poziom wysoki" i poziom hormonu wynosi 107.6 ... czy mam prawo się cieszyć?
od razu umówiłam się do gina, ale dopiero 26 może mnie przyjąć. Niepokoją mnie te bóle jak na okres, dzisiaj są już jakby słabsze, ale ciągle biegam i sprawdzam czy czasem nie zaczęła się @, nie wytrzymam do wtorku! Tym bardziej, ze to za wcześnie na USG i pewnie nic mi pewnego nie powie
Ael dzisiaj rano robiłam beteHcg i godzinę temu odebrałam wynik, niestety pani w laboratorium wręczyła mi kartkę (zasłoniła ją jeszcze dowodem zapłaty) i zanim odczytałam zamknęła mi drzwi przed nosem, dlatego nie ma mi kto tego rozszyfrować ;-) jeśli to ciąża to...