reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jego mama przyjżdza z woj. łódzkiego po swietach do nas :) bo mój na 3 dni na delegacje(szkolenie) więc zatrzyma sie u nas na ok. tydzień :)

jaka u was pogoda?
Gotuje piergoi z kapusta i mięsem mam taka ogromna ochote szkoda że nie ma cebuli ale da rade i bez :)

reklama
Tak sobie siedzę i myślę o brzuszkach ciążowych: Dziewczynki nasze ciężaróweczki (Big, Ael) wrzućcie jakieś nowe fotki :) ciekawa jestem jak się brzuszek Wam pozmieniał :)
Mineralna, dacie radę :)

20110422008.jpg
To moj, po tym jak udalo mi sie wbic w letnie spodenki, oczywiscie bez zapiecia sie w pasie. CHodze sobie z odpietymi.

Aerleda to ja czekam tez na foto!
Weszlam na chwile poczytac o porodach i mi slabo zle i niedobrze hahaha. Mamusia pierwsza klasa :p
Serio to czekam na wizyte u ortopedy i na decyzje jak ja to mam rodzic. Poki co odpukac tfu tfu moj kregoslup sie nie buntuje. O dziwo.

reklama
Do góry