reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Odebrałam wynik, ale nie jestem pewna jak go odczytać :-) cyferki znajdują się w ramce "poziom wysoki" i poziom hormonu wynosi 107.6 ... czy mam prawo się cieszyć? :-D
od razu umówiłam się do gina, ale dopiero 26 może mnie przyjąć. Niepokoją mnie te bóle jak na okres, dzisiaj są już jakby słabsze, ale ciągle biegam i sprawdzam czy czasem nie zaczęła się @, nie wytrzymam do wtorku! Tym bardziej, ze to za wcześnie na USG i pewnie nic mi pewnego nie powie
Znaczy hcg? No to kochana ciążą ewidentna, a tymi bólami się nie martw. Też tak miałam, a ginka moja wytłumaczyła, że po prostu w ten dzień miał planowo wypadać @ ale nie ma dlatego boli, to minie, więc możesz spokojnie ratować się nospą :-)

Jaaaa Cie! Laski ale macie cudne te brzuszki :) też taki chcę! póki co mam małą fałdkę, którą widać jak się zgarbię i usiądę hehe:) i na Święta kupiłam bluzkę a'la bombkę :D
Asiol, luknij na bloga :) czy ta pierwsza będzie? oczywiście jeszcze naszyjnik i kolczyki :) ale chyba się nie wyrobię dziś :) TAKIE MOJE RÓŻNOŚCI... - mBlog.pl
Iwasek, zaczęłam coś tam "dłubać" dla Ciebie, ale także po Świętach skończę :)
Donia, o Tobie, a raczej Twojej koleżance też pamiętam, ale dopiero mi dziś 1 zamówienie doszło z częścią rzeczy:)

A co do Świąt- zrobiłam już zakupy, ale małe, bo i tak nas nie ma u siebie :) w niedz u rodziców męża, w pon u mojej mamy :) babeczki mini upiekłam, bo chciałam wcześniej dać bratu do koszyka :)

Daria, jeżeli pisze ci, że masz 107,6 mIU/ml a poniżej tygodnie i przypisane im poziomy hcg to na bank ciąża!!! :D GRATULACJE :D

Ostatnia edycja:
Ael dzisiaj rano robiłam beteHcg :) i godzinę temu odebrałam wynik, niestety pani w laboratorium wręczyła mi kartkę (zasłoniła ją jeszcze dowodem zapłaty) i zanim odczytałam zamknęła mi drzwi przed nosem, dlatego nie ma mi kto tego rozszyfrować ;-) jeśli to ciąża to... :-D

Niestety kartkę mam w aucie, nie było interpretacji, jedyne co to w "Uwagi" była data mojej ostatniej @. Teraz lecę biegać za papierami, odurzaczami i innymi duperelami, bo klient po autko moje jedzie :) jak będę wieczorem to Wam wkleję ;-)

:-D:-D:-D

reklama
Super, więc Daria się ciesz!!! :D i myśl jak tu mężowi powiedzieć :) wg tej tabelki co ja mam, to jesteś w przedziale: 3-4 tydzień :D GRATULACJE!

Pyscek, dzięki :) troszkę czasu trzeba poświęcić, ale lubię to:)

Laseczki a ja czuję, jak mi się cycki powiększyły, albo inaczej: "spuchły" i swędzą hahahaha:) sie mąż cieszy:)

Do góry